Blogs en nieuws

Safe-Trio-Pack.jpg

Glijmiddel soorten

zondag 25 januari 2015

Glijmiddel is een belangrijk onderdeel voor een succesvolle avond. De vrouwelijke vagina wordt zelf op een natuurlijke wijze "vochtig" maar het kan nodig zijn wat extra's te gebruiken om schuren te voorkomen. Op [host] vind je diverse soorten en merken.

Op ieder

c9b77e23-1ca0-4145-82d1-bf3e9f569873_condoom.jpg

Voorkom fouten met condooms

woensdag 21 januari 2015

Condooms voldoen aan enorme kwaliteitseisen, zijn heel betrouwbaar en dat voor een bedrag van nog geen euro per stuk. Dit komt vooral omdat deze in enorme aantallen worden geproduceerd. Ze beschermen je tegen allerlei SOA's en natuurlijk tegen ongewenste zwangerschap mits je het rubbertje goed gebruikt natuurlijk. Hieronder vind je enkele tips om fouten met het gebruik te voorkomen.

Safe condooms

Beste condooms

zondag 18 januari 2015

De meest veilige manier van veilig vrijen is het gebruik van condooms. Deze beschermen je tegen ongewenste zwangerschap en SOA's (seksueel overdraagbare aandoeningen). De kwaliteit van het voorbehoedsmiddel is afgelopen jaren steeds beter geworden en ze moeten aan steeds meer eisen voldoen om verkocht te mogen worden. Daarnaast zijn er zoveel verschillende condooms op de markt zodat er voor iedereen met iedere maat wel een passend rubbertje beschikbaar is. Maar de vraag is wat is voor jou nu het beste product?

Condooms_maken.jpg

Hoe worden condooms getest?

vrijdag 16 januari 2015

Alle condooms die je vindt in de webshop van [host] zijn uitgebreid getest. Hieronder lees je meer over hoe dezegetest worden om ervoor te zorgen dat ze allemaal aan de hoogste eisen voldoen! Rubbertjes kopen is op [host] niet alleen snel maar ook veilig!

Opblaaspoppen.jpg

Ideale opblaaspoppen voor vrijgezellenfeest

maandag 4 augustus 2014

Iedereen heeft wel eens vrienden die binnen afzienbare tijd gaan trouwen. Op zo’n moment is het aan jou en je kameraden om hem een mooi afscheid van zijn vrijgezellenbestaan te bezorgen. Dit doe je natuurlijk met een te gek vrijgezellenfeest. Wanneer je zo’n feest helemaal af wilt...

De_stoelendans.jpg

De Kamasutra standjes van de Condoomfabriek.nl

dinsdag 4 februari 2014

Afgelopen weekend was de Kamasutrabeurs in de Jaarbeurs te Utrecht. In de aanloop naar deze erotische lifestyle beurs, hebben we bijna twee weken lang op onze Facebook pagina het standje van de dag met jullie gedeeld.

Ben je benieuwd welke Kamasutra standjes er allemaal op Facebook...

AloeVera.jpg

Een verzorgend condoom?

dinsdag 4 februari 2014

In oktober 2013 lanceerde Safe het allereerste verzorgende condoom in de wereld: het Safe Caring (Aloë Vera) condoom. Maar wat is een verzorgend condoom nu eigenlijk? Deze...

durex-orgasmic-x12.jpg

Orgasme uitstellen

dinsdag 26 november 2013

Je orgasme uitstellen is iets waar veel aandacht aan wordt besteed door mannen. Voor je gevoel kom je bijna altijd te snel aan bij het hoogtepunt. De grote vraag bij deze groep is dan ook: ‘Hoe kun je het hoogtepunt uitstellen?’. Dat is een goede vraag die beantwoord kan worden met bepaalde orgasme vertragende condooms, glijmiddel en crèmes.

Pasante-Female-Condom.jpg

Het verschil tussen mannen en vrouwencondooms

maandag 30 september 2013

Wat een (mannen)condoom is, weten veel mensen wel en hoe dit condoom gebruikt moet worden ook. Maar een vrouwencondoom… Dat is voor veel mensen nog onbekend terrein. Wat is een vrouwencondoom en hoe kun je deze gebruiken? Deze vragen komen vaak binnen bij onze klantenservice en in dit...

iStock_000054401874_XXXLarge.jpg

Condooms door de jaren heen

woensdag 17 juli 2013

Een aantal jaar geleden werden condooms alleen geleverd in de standaard, saaie verpakking. Om dit wat spannender te maken, zijn condoomhoesjes bedacht. Dit zijn één stuks condoomverpakkingen met de mogelijkheid deze in kleine oplages te bedrukken met een aansprekend ontwerp. Een...

1  2  3  4  5  6  7