Condoom maat bepalen

Welke condoom maat kan ik het beste bestellen? Deze goede vraag komt regelmatig bij onze klantenservice binnen en verdient een goed antwoord. Want zonder de juiste condoom maat heb je een grotere kans dat het condoom gaat scheuren of afglijdt en dan ben je niet meer beschermd tegen soa’s en ongewenste zwangerschappen.

Risico’s verkeerde condoom maat?


Het dragen van de juiste condoom maat is van groot belang. Wanneer je een te klein condoom draagt, kan het namelijk gebeuren dat het condoom scheurt met alle gevolgen van dien. Wanneer je een te groot condoom draagt, is de kans groot dat het condoom tijdens de geslachtsgemeenschap afglijdt en je dus niet meer beschermd bent. Het is daarom van groot belang dat je de juiste condoom maat gebruikt. Je vergroot niet alleen het draagcomfort, maar ook de mate waarin je zorgeloos van een vrijpartij kunt genieten.

Condoom maat bepalen met de Digitale Condoom Maat Meter


Erg leuk dit verhaal, maar hoe kom ik erachter wat de juiste condoom maat is? Eigenlijk is dit heel eenvoudig dankzij de Digitale Condoom Maat Meter welke wij hebben ontwikkeld: pak een meetlint, ga naar de Digitale Condoom Maat Meter onderaan deze pagina, meet en vul de juiste waarden in waarna er razendsnel wordt berekend welke condoom maat voor jou de juiste is.

Hulp bij het meten


Het is belangrijk dat de penis tijdens het opmeten van de maten in volledige erectie staat. Bij de lengte van penis moet je de volledige lengte van de penis opmeten. Dit doe je door het meetlint vanaf het punt waar de penis begint op het schaambeen te plaatsen en te meten tot aan het einde van de penis (top van de eikel).

De omtrek van de penis wordt opgemeten door op het dikste punt het meetlint te plaatsen en deze volledig om de penis te draaien.
Nu je vervolgens de juiste afmetingen hebt ingevuld in de Digitale Condoom Maat Meter klik je op ‘Toon condooms o.b.v. mijn grootte’ en je condoom maat wordt bepaald: je krijgt nu alle condooms te zien die geschikt zijn voor je en waarmee je zorgeloos kunt genieten van een spannende nacht!

Niet voor iedere combinatie hiervan zal een optie beschikbaar zijn.

Vul hieronder je maten in voor je persoonlijk advies

Lengte penis:
Length
+
Omtrek:
Width
;