Condoomfabriek in het nieuws!

gratis-meetlint-condooms

Gratis meetlint bij aankoop van Condooms

woensdag 14 juli 2021

Shoppen bij Condoomfabriek resulteert vaak in de vraag: welke maat condooms moet ik kopen? Het antwoord daarop is best belangrijk, want een te klein condoom kan scheuren en een te grote kan vroegtijdig afglijden. Daarbij zorgt de verkeerde maat condoom voor minder gevoel tijdens de seks. Daarom ontvang je nu een meetlint bij iedere condoombestelling! De actie loopt tot 1 september!

we-mogen-weer-condoomfabriek

We mogen Weer: Veilig de Zomer door met deze condooms

donderdag 1 juli 2021

Terug naar het oude normaal komt steeds dichterbij. Met de zomervakantie voor de deur is er in ieder geval weer van alles mogelijk. Kroegen en discotheken gaan weer open, vakantielanden gaan op geel en je hoeft geen mondkapje meer op. Niets staat een zomer vol zwoele avonden en sexy vakanties dus meer in de weg.

durex afbeelding.jpg

Durex Actie: 3 halen = 2 betalen

vrijdag 11 juni 2021

Durex is het bekendste condoommerk ter wereld. Hoewel wij onze eigen Condoomfabriek condooms ook helemaal geweldig vinden, doen we nu tijdelijk een actie met alle Durex producten! Durex producten waren nog nooit zo goedkoop. Als je namelijk twee pakjes Durex condooms bestelt, krijg je het derde pakje helemaal gratis.

terras condoom.png

Terrassen open = Condooms kopen

woensdag 21 april 2021

Heb je het goede nieuws al gehoord? Vanaf 28 april om 12:00 uur ’s middags gaan de terrassen in Nederland weer open. Dat is een mijlpaal waar iedereen naar uitkijkt, zeker met het mooie weer in aantocht. Naast het genieten van de zon en het socializen met vrienden, heeft het openen van de terrassen ook tot gevolg dat het libido bij alle terrasgangers stijgt. Daarom is het belangrijk om goed voorbereid op pad te gaan. We hanteren vanaf volgende week daarom het volgende motto:

CDF Valentijn.png

Hoe maken we Valentijnsdag een beetje spannend?

maandag 8 februari 2021

Het is bijna Valentijnsdag! De meest romantische dag van het jaar. Vroeger draaide deze dag vooral om het schrijven van liefdesbrieven. Vaak werden deze anoniem verstuurd zodat de ontvanger mocht raden wie die geheime aanbidder of aanbidster toch zou zijn. De handgeschreven brief wordt tegenwoordig steeds vaker vervangen door het gebruik van digitale media. Je kan een romantische mail sturen, een origineel whatsappbericht of je liefdesverklaring op Instagram plaatsen. Maar of Valentijn daarmee nog wel zo anoniem is...

intens-lekker-kerstpakket.jpg

Kerstkorting bij Condoomfabriek.nl

dinsdag 22 december 2020

“It’s the most wonderful time of the year” is dit jaar misschien niet geheel op z’n plek. Daarom willen we die tijd graag wat mooier maken. Daarom zijn er, speciaal voor de kerstdagen, verschillende acties op de website te vinden. Drie fantastische acties waardoor de cadeaus onder de kerstboom een stuk voordeliger uit kunnen vallen. Welke acties het precies zijn lees je hieronder.

CDF BF.jpeg

Black Friday Deal: 1+1 Gratis bij Alle Condooms

woensdag 25 november 2020

Black Friday is inmiddels een algemeen begrip geworden in Nederland. Wij kunnen deze dag dan ook niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom hebben we speciaal voor Black Friday een geweldige actie op de website. En het wordt nog mooier: De actie is niet alleen geldig op Black Friday, maar de gehele week.

singles day.png

Singles Day bij Condoomfabriek.nl

dinsdag 10 november 2020

Woensdag is het weer zo ver; Singles Day. Singles day is ieder jaar op 11 november omdat er vier keer een 1 in de datum zit (11/11). Een speciale dag voor singles omdat het helemaal niet erg is om single te zijn. Want zeg nou zelf, geen verplichtingen naar een ander toe en doen waar je zin in hebt, is zo slecht nog niet. Omdat wij bij Condoomfabriek ook heel erg blij worden van Singles day hebben we vanaf aanstaande woensdag een speciale actie. Welke dat is, lees je in dit nieuwsbericht:

verstand-tussen-de-lakens.jpg

Nieuw Studiejaar: Gebruik je verstand tussen de lakens

woensdag 9 september 2020

Het nieuwe studiejaar staat weer voor de deur. Ondanks dat er coronamaatregelen zijn, zullen er ook dit jaar weer veel nieuwe studenten naar de grote steden trekken. Dit betekent dat er veel nieuwe contacten worden gelegd bij onder andere studentenverenigingen. Deze contacten kunnen uitmonden in hele gezellige avondjes, waarbij het belangrijk is dat je verstandige keuzes maakt. Ook tussen de lakens is dit het geval. Waarom en hoe je dit zou moeten doen, willen we graag met je delen.

Durex Tinkle.png

Ontvang extra korting en Gratis glijmiddel bij je bestelling

woensdag 13 mei 2020

Durex is bijna een eeuw producent van condooms en verreweg het grootste condoommerk ter wereld. Dit heugelijke feit kunnen we natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom hebben we twee hele leuke aanbiedingen samengesteld, waardoor jij nog meer kunt genieten van je Durex aankopen. Lees snel verder wat de aanbiedingen precies inhouden.