Aftrekken en pijpen met condoom?

Bij aftrekken en pijpen denken we niet direct aan het gebruik van een condoom. Condooms zijn er voornamelijk om de verspreiding van soa’s tegen te gaan en ervoor te zorgen dat een vrouw niet zwanger wordt. Maar toch zijn er enkele voordelen van het gebruiken van condooms tijdens de handmatige en orale bediening van het mannelijke geslachtsdeel.

 

Aftrekken met Condoom

Aftrekken met een condoom brengt enkele voordelen met zich mee ten opzichte van aftrekken zonder condoom. Zo zorgt een condoom ervoor dat je niet hoeft na te denken over de afloop van je eigen pleziertje. Wat doe je als je klaarkomt? Waar laat je het goedje? Vragen waar je liever niet over nadenkt als die climax eraan komt. Het condoom vangt je sperma op en je kan het vervolgens weggooien zoals je met andere condooms ook doet.

Het gebruik van glijmiddel is een must bij het masturberen met condoom. Kwak een flinke dot glijmiddel op waterbasis op je eikel en in het condoom en rol het condoom vervolgens over de penis. Masseer je jongeheer om het glijmiddel goed te verspreiden en ga vervolgens aan de slag! Ook kan je experimenteren met glijmiddel op het condoom zelf. Zo trek je nog net iets sneller en gemakkelijker, maar geeft het een beetje een kliederboel.

En om jezelf nog meer te stimuleren, kan je gebruik maken van condooms met noppen of ribbels. Deze zijn ook ontworpen om de mannen tijdens de daad te stimuleren. Ze zijn namelijk ook gevormd tegen de penis en bieden extra genot voor de mannen.

 

Pijpen met Condoom

Ook tijdens de orale seks brengt het gebruik van een condoom enkele voordelen met zich mee. Als eerste is er natuurlijk de bescherming tegen soa’s. Bij de ejaculatie kan de man, mocht bij besmet zijn, toch wat overdragen. Ook het voorvocht kan een aandoening overdragen, dus voor het zingen de kerk uit kan ook gevaarlijk zijn.

Maar ik hoor je denken, een latexsmaak in je mond is niet ideaal. Daarom zijn er ook condooms met verschillende smaken verkrijgbaar! Een condoom met aardbeismaak, colasmaak of sinaasappelsmaak klinkt toch al een stuk beter? Dus niet alleen veiliger, maar ook een stuk lekkerder. Daarnaast geven deze smaakjes ook een lekkere geur af!

Condooms gebruiken tijdens het voorspel zorgt er ook voor dat de overgang naar een echte vrijpartij soepeler verloopt. Je voorkomt hiermee dat je loopt te worstelen met het omdoen van een condoom, wat er soms voor kan zorgen dat een van jullie geen zin meer heeft. Je kan snel en gemakkelijk door en direct je behoeftes bevredigen.
 

Lees ook:
Weet jij alles over de houdbaarheid van condooms?
Hoe veilig is een condoom?
- Condooms meenemen op vakantie?
Wanneer heb je een XL condoom nodig?
- Wat zijn de beste condooms?
- Hoe kun je glijmiddel uit je lakens krijgen?

 

Bestel condooms voor orale seks

 

Bekijk alle condooms met smaakjes >