Condooms

Hoe kan ik betalen?


Bij Condoomfabriek.nl kun je eenvoudig en gemakkelijk je bestelling betalen. Kies één van de volgende betaalmethoden tijdens het afrekenen om je bestelling te betalen:

- iDeal:
Met iDeal kun je eenvoudig betalen. Je kiest je eigen bank en betaalt via je vertrouwde internetbankieren omgeving. Het rekeningafschrift is volledig anoniem!
Bij betaling via iDeal geldt: op werkdagen voor 23:30u besteld, vandaag verzonden!

- Creditcard:
Betalingen met een creditcard kan op Condoomfabriek.nl met zowel een VISA Creditcard als een Mastercard. Je hebt hiervoor onder andere je kaartnummer, vervaldatum en CVC2 code nodig. Zorg dus dat je de creditcard bij de hand hebt.
Bij betaling via creditcard geldt: op werkdagen voor 23:30u besteld, vandaag verzonden!

- Bankoverschrijving:
Je betaalt via een handmatige bank/giro overschrijving naar ons anonieme rekeningnummer. LET OP: Betaling kan 2 dagen duren voordat deze bij ons binnen is! Zodra de betaling binnen is wordt de bestelling verstuurd

- Achteraf:
Je bestelling wordt direct in behandeling genomen. Van Billink ontvang je een e-mail met de betaalgegevens. De rekening dient binnen 2 weken voldaan te worden.
Bij betaling via achteraf betalen geldt: op werkdagen voor 23:30u besteld, vandaag verzonden!

 

Zijn alle prijzen inclusief BTW?

De prijzen op Condoomfabriek.nl zijn altijd inclusief BTW, tenzij het duidelijk wordt aangegeven dat het een prijs betreft exclusief BTW. Je kunt ervan uitgaan dat alle producten in de webwinkel van Condoomfabriek.nl inclusief BTW geprijsd zijn.