Over Condoomfabriek


Op Condoomfabriek.nl bestel je anoniem, snel en goedkoop condooms en andere erotische producten. In korte tijd is Condoomfabriek.nl uitgegroeid tot één van de grootste websites van Nederland als het gaat om de online verkoop van voorbehoedsmiddelen.

Condoomfabriek.nl is door de vele radio en TV campagnes naast Durex het tweede grote condoommerk van Nederland. Op Condoomfabriek.nl vind je een breed assortiment condooms. Denk aan standaard condooms, ultra dunne condooms, smaak condooms, Glow In The Dark condooms, Sterke condooms, ribbel condooms, noppen condooms, XL / XS condooms, orgasme vertragende condooms en diverse andere soorten condooms. Daarnaast biedt Condoomfabriek.nl alle condooms ook zeer voordelig aan in condoom grootverpakkingen.

Alle condooms die verkrijgbaar zijn in de webshop van Condoomfabriek.nl zijn CE gekeurd. Hierdoor ben je zeker van de beste kwaliteit.

Naast de vele soorten condooms vind je op Condoomfabriek.nl ook diverse andere producten. Denk aan glijmiddel, zelftesten, speeltjes, stimulerende producten, massage olie en drogisterij producten. Alles voor in de slaapkamer is verkrijgbaar in de webshop van Condoomfabriek.nl.

Naast het huismerk Condoomfabriek.nl vind je in de webshop van Condoomfabriek.nl onder andere ook de volgende merken: Durex, MySize, Safe, Lelo, Shots Toys, We-Vibe, Pjur, Pipedream, Eros, 210th, Tenga, Doc Johnson, OVO, Fleshlight, Velv'or en meer!

Jaarlijks verkoopt Condoomfabriek.nl miljoenen condooms en heeft altijd leuke acties en cadeaus. Daarnaast kun je op Condoomfabriek.nl afrekenen met o.a. Ideal, Paypal, Creditcard of bankoverschrijving. Ook onvang je regelmatig een leuk cadeau bij je bestelling.

 

 

 

Nieuw Condoomfabriek.nl Logo


Na jarenlang het welbekende condoom-mannetje als logo te hebben gehad met de pay-off 'Ze zijn geweldig' heeft Condoomfabriek.nl nu een nieuw logo. Condoomfabriek.nl is de afgelopen jaren enorm gegroeid en dat is één van de redenen waarom het nieuwe hippe logo het oude logo heeft vervangen wat past bij de doelgroep en haar wensen.