Blogs en nieuws

Jo Gelato.png

Jo Gelato: Dit glijmiddel is zo lekker dat je er zelfs cocktails mee kunt maken

woensdag 6 september 2017

Glijmiddel is een item dat altijd van pas komt tussen de lakens. Het is de ideale oplossing voor een droge vagina en raadzaam om in combinatie met een sextoy te gebruiken. Naast deze comfortvoordelen heeft glijmiddel ook nog eens een opwindend effect en draagt het dus bij aan meer seksgenot. Vooral het merk Jo heeft dit laatste tot een ware kunst verheven. De smaak van het glijmiddel is zelfs zo hemels, dat je er echte cocktails mee kunt maken!

Condooms.jpg

8 Condoomfeitjes die je waarschijnlijk nog niet wist

woensdag 30 augustus 2017

Iedereen weet natuurlijk wel van het bestaan van condooms en hoe je ze moet gebruiken. Maar toch zijn er waarschijnlijk een aantal feitjes die je nog niet wist over condooms. Daarom hebben we deze feitjes voor je op een rijtje gezet.

Condooms opbergen.jpg

Condooms bewaren? Met deze tips berg je ze veilig op!

woensdag 23 augustus 2017

Veilig condooms bestellen

Safe Try Out Pakket.png

Probeer het Safe Try Out pakket

donderdag 10 augustus 2017

Zou je meer seksfun willen halen uit een condoom? Naast standaard condooms, zijn er namelijk ook condooms die bijvoorbeeld extra gevoelig zijn of zorgen voor extra uithoudingsvermogen. Met het Safe Try-Out pakket kan je verschillende soorten condooms uitproberen en ervaren wat het best bij jou past. Dit speciale Try-Out pakket bestaat in totaal uit 30 condooms en kost maar €24,99!

6 Condoom Fouten.png

Deze 6 fouten moet je niet maken als je een condoom gebruikt

donderdag 3 augustus 2017

Het belangrijkste doel van een condoom is bescherming tegen soa’s en ongewenste zwangerschappen. Maar dan moet hij wel op de juiste manier gebruikt worden, want één verkeerde beslissing kan grote gevolgen hebben. Onderstaande fouten komen het meest voor.

CDF Checklist.png

De checklist voor opwindende vakantieavonturen

vrijdag 9 juni 2017

Ga jij deze zomer op vakantie? Zo ja, vergeet dan niet de juiste items in te pakken voor al de spannende nachten die komen gaan. Condooms zijn natuurlijk essentieel en glijmiddel is altijd aan te raden. En voor de extra fun neem je een toy in miniformaat mee, want daar is altijd ruimte voor in je rugtas!

Enjoy Your Summer.jpg

Met deze pakketten ga je veilig de zomer in

vrijdag 19 mei 2017

Wist je dat de meeste condooms verkocht worden in de zomermaanden? Dat is best logisch, want warmte, vakantie, strandfeestjes en festivals leiden al snel tot spannende avontuurtjes. Daarom heeft Condoomfabriek een speciaal Enjoy Your Summer Pack samengesteld met allerlei soorten condooms zodat je altijd goed bent voorbereidt!

bevroren condooms.jpg

De voordelen van bevroren condooms

donderdag 20 april 2017

Dat condooms niet alleen handig zijn als beschermmiddel tegen soa’s, was al bekend bij beautyvloggers. Die ontdekten dat een condoom als opmaakmiddel een zeer egaal resultaat oplevert. Maar er zijn nog meer voordelen te ontdekken. Zo berichtte het Engelse The Sun dat je vrouwen kan helpen door een condoom te vullen met water, dicht te knopen en in de vriezer te leggen. Het bevroren resultaat kan namelijk haar pijn verzachten na een bevalling.

Condooms.jpg

3 redenen om condooms te gebruiken

donderdag 23 maart 2017

Condooms zijn natuurlijk heel belangrijk als beschermmiddel tegen soa’s. Maar wist je dat ze nog veel meer voordelen hebben? Denk bijvoorbeeld aan condooms die je orgasme kunnen uitstellen, extra stimulatie bieden en allerlei smaakjes hebben. En dankzij het Wingman condoom is omdoen makkelijker dan ooit.

Make up condoom.png

Nieuws - Condoomtip: gebruik hem bij het opmaken!

donderdag 23 februari 2017

Om een mooi egaal resultaat op je gezicht te krijgen, is het belangrijk om een goed condoom te gebruiken. Hiervoor zijn, wat ons betreft, twee condoomsoorten perfect. Allereerst de orgasme vertragende condooms, die door het extra dikke materiaal zorgen voor een mooie egale laag. Ook kan je de XL condooms gebruiken bij het aanbrengen van de make-up. Omdat deze condooms extra lang zijn, is er meer ruimte voor de beautyblender.

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11