Blogs en nieuws

we-mogen-weer-condoomfabriek

We mogen Weer: Veilig de Zomer door met deze condooms

donderdag 1 juli 2021

Terug naar het oude normaal komt steeds dichterbij. Met de zomervakantie voor de deur is er in ieder geval weer van alles mogelijk. Kroegen en discotheken gaan weer open, vakantielanden gaan op geel en je hoeft geen mondkapje meer op. Niets staat een zomer vol zwoele avonden en sexy vakanties dus meer in de weg.

Durex Tinkle.png

Ontvang extra korting en Gratis glijmiddel bij je bestelling

woensdag 13 mei 2020

Durex is bijna een eeuw producent van condooms en verreweg het grootste condoommerk ter wereld. Dit heugelijke feit kunnen we natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom hebben we twee hele leuke aanbiedingen samengesteld, waardoor jij nog meer kunt genieten van je Durex aankopen. Lees snel verder wat de aanbiedingen precies inhouden.

Slam.png

Condoomfabriek op de Radio! Heb jij ons al gehoord?

dinsdag 28 april 2020

Bij Condoomfabriek.nl vinden we: Je kunt het leven zoveel lekkerder en makkelijker maken. Daarom geven we je hier en op Slam FM allerlei tips om het leven lekkerder en makkelijker te maken.

cdf-nieuws-condoom-tekort.jpg

Tekort aan Condooms? Deze Condoomfabriek blijft gewoon open!

maandag 30 maart 2020

De afgelopen dagen zagen wij veel berichten voorbij komen over het wereldwijd dreigende tekort aan condooms. Het tekort dreigt door de lockdown in Maleisië, waardoor bedrijf Karex Berhad geen condooms meer kan produceren. Om iedereen een beetje gerust te stellen, hebben we hier alle belangrijke informatie over condooms en het coronavirus op een rijtje gezet.

Kim Holland Condoomfabriek

Condoomfabriek en Kim Holland geven een eigentijds voorlichtingsprogramma

donderdag 20 februari 2020

Het seksgesprek zal plaatsvinden op de locatie van de deelnemende scholen. Kim Holland zal iedere school bezoeken met een Condoomfabriek Pleasurebag om zo de voorlichting te kunnen geven. Per voorlichting kunnen 150 leerlingen deelnemen aan de interactieve voorlichting. Daarna is er nog ruimte voor een Q&A. Lijkt het jou nou leuk om het seksgesprek op jouw school te hebben? Ga dan snel naar kimlichtvoor.nl!

Safe Superlube

Beleef fijnere Seks met de producten van Safe

vrijdag 24 januari 2020

Seks is in algemene zin natuurlijk een fijne beleving. En wellicht zul je het niet geloven, maar het kan altijd fijner. Dat wil iedereen wel, toch? Daarom geven we hieronder een aantal tips om seks nog fijner te maken.

SOA Direct Kliniek

Oeps.. Condoom vergeten.. Wat nu?

vrijdag 17 mei 2019

Bij de SOA Direct Kliniek kun je online terecht voor al je vragen én de mogelijke oplossing voor een SOA, seksueel overdraagbare aandoening. Zij leveren thuistesten waarmee je jezelf kunt testen. Deze thuistesten kun je ook anoniem en veilig bestellen bij Condoomfabriek.

Condoomfabriek Actie

Condooms Kiezen? Wij helpen je een handje

donderdag 18 april 2019

Je weet natuurlijk al wat wij van condooms vinden, lekker beschermend en veilig natuurlijk! Er is geen reden om niet aan je eigen gezondheid te denken. Veel mensen denken tegenwoordig nog dat condooms de ervaring minder spannend of natuurlijk maken. Hier klopt natuurlijk niks van, condooms zijn zo veel meer dan alleen maar bescherming tegenwoordig. Zoveel verschillende soorten dat iedereen wel een leuke uit kan kiezen!

Pasen.jpg

Paarseieren© Zoeken met Pasen

dinsdag 9 april 2019

Het is alweer april! De tijd vliegt als je naar het naar je zin hebt. Van kleumend door de kou naar op je knieën zoekend naar paaseieren in een paar weken tijd. Hebben jullie al kunnen genieten van de enkele warme dagen die voorbij zijn gekomen? Wij weten in ieder geval dat Pasen het leukst is als je het samen viert. Samen vieren kan natuurlijk op verschillende manieren; Probeer dat outdoor festival dat je vorig jaar gemist hebt, dit jaar eens mee te pakken. Of misschien is een stedentripje wel de manier om de meeste zon mee te krijgen in het Paasweekend! Er is genoeg te doen met een lang weekend vrij, zeker omdat je de maandag extra hebt om bij te komen!

chlamydia-test-en-10-safe-condooms.jpg

Chlamydia, Voorkomen is beter dan Genezen

woensdag 27 maart 2019

Een soa, niemand wil er een of zegt er een te hebben. De overdraagbare aandoeningen komen voornamelijk veel voor onder jongeren. Dit is erg onhandig natuurlijk, een probleem in de schaamstreek is nooit fijn. Juist daarom is het belangrijk dat je voor bescherming zorgt. Het voorkomen van soa’s is makkelijk te realiseren.

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11