Condoom omdoen? Geen dooddoener met deze condooms!

Hé jij daar! Ben je op zoek naar een doosje condooms? Kijk dan niet verder! Wij hebben namelijk een nieuwe aanwinst in het assortiment die jouw vrijpartij naar een hoogtepunt brengt. Maak kennis met jouw nieuwe partner in crime: Wingman ruimt de obstakels in je slaapkamer uit de weg, zodat je onbezorgd kunt genieten van jouw vrijpartij.

Er is niks vervelender dan het voorspel te moeten onderbreken door geklungel met een condoom. Je ziet in de duisternis maar weinig, het rubbertje vult zich direct met lucht en glijdt daardoor vaak omhoog. De sexy sfeer die jij met je bedpartner hebt opgewekt, is direct het raam uit. Deze situatie is behoorlijk herkenbaar, toch? Dat vonden de fabrikanten van Wingman ook, en besloten iets erop te verzinnen.

 

 

Naar nieuwe hoogtes met de vleugels van Wingman

Want ja, de naam zegt het al: de condooms van Wingman hebben vleugels die ervoor zorgen dat je het ijzer smeedt als het heet is. Je trekt met deze vleugels het condoom binnen enkele seconden en met één hand over de penis waardoor je jouw intieme moment met je partner onverstoord kunt doorzetten. Ook raak je het rubber niet aan. Hierdoor zijn de condooms niet alleen een stuk veiliger in gebruik, maar kunnen ze ook een stukje dunner worden geproduceerd dan het normale condoom. En dat zorgt voor een natuurlijke feel!

Met de condooms van de Wingman, sla je dus niet twee, maar drie vliegen in één klap: ze zijn gemakkelijk en snel aan te brengen, extra veilig in gebruik en geven je door de ultradunne latex het gevoel alsof je naakt bent. En wie wil dat nu niet?

Je bestelt de Wingman condooms al vanaf 3,45 euro op Condoomfabriek.nl. Vandaag voor 23:30 bestelt, is morgen discreet in huis. Geniet ervan!