Condoomfabriek.nl doet het Grote Condoomonderzoek 2017

Het is januari, dus het nieuwe jaar is begonnen. Dat betekent ook dat er over het vorige jaar allerlei statistieken bekeken kunnen worden. Zo ook hoeveel condooms er zijn verkocht en alle bijkomende weetjes die hier uitkomen. Daarom heeft Condoomfabriek.nl het Grote Condoomonderzoek 2017 gedaan op basis van de verkochte condooms in hetzelfde jaar. Uiteraard zijn de gegevens geheel anoniem. Wat wel uit de gegevens naar voren komt, is waar condooms worden gekocht en wie de aankopen doet. Zodoende zijn er een aantal leuke feiten naar voren gekomen.


Meeste XL Condooms

Uiteraard is het altijd een prestigestrijd in welk(e) dorp of stad mannen de grootste penis hebben. Mannen met een grote penis hebben natuurlijk een XL condoom nodig. Op die manier hebben wij gekeken in welke dorpen en welke steden mannen de grootste penis hebben. De grote winnaars van het onderzoek zijn dan ook: Bussum, Winschoten en Burgum. ’s Gravendeel, Weesp en Drunen hebben het hoogste percentage XS condooms besteld. Om hier nou te spreken van verliezers, gaat ons wat ver; het bekende Engelse spreekwoord luidt namelijk: “It's not the size of the ship but the motion of the ocean”.

Zwoele zomeravonden

Het begrip “zwoele zomeravonden” komt niet uit de lucht vallen als we kijken naar het aantal verkochte condooms per maand. De zomermaanden juni, juli en augustus steken met kop en schouders boven de andere maanden uit. We kunnen dus wel stellen dat de zomermaanden garant staan voor hete© seks. Opvallend is ook de overeenkomst met de temperatuur. De groei en daling van de temperatuur staat ongeveer gelijk aan het aantal verkochte condooms. Hoe warmer wordt, hoe warmer de gevoelens voor elkaar blijken te zijn.

Smaakvolle condooms

Orale seks is voor velen een heerlijke vorm van het bevredigen van de partner. Om het nog lekkerder te maken, kun je condooms met een smaakje gebruiken. Uit ons onderzoek blijkt dat de populairste smaak hierbij aardbei is. Ook valt op dat de meeste condooms met een smaak verkocht worden in Amsterdam. Wat dat betreft kunnen wij Amsterdam bestempelen als de “Meest smaakvolle condoomstad van Nederland”.

Alle resultaten uit het onderzoek kun je vinden in deze Condoomonderzoek Infographic.