De nieuwe clitorisstimulator van Womanizer: Premium

Womanizer, hét merk op het gebied van clitorisstimulatie met behulp van luchtdruk, heeft een nieuw lid aan de familie toegevoegd: De Womanizer Premium. De Premium is na de Womanizer en de Womanizer Pro de derde clitorisstimulator van dit innovatieve merk. De Womanizer Premium is gemaakt van volledig siliconen en verkrijgbaar in Rood, Zwart en Wit. Daarnaast is de Womanizer Premium voorzien van een aantal indrukwekkende functies.

 

Op de automatische piloot

Jezelf stimuleren met de Womanizer is natuurlijk al geweldig, maar wat als we je nou vertellen dat het nog lekkerder kan. Jezelf stimuleren en toch verrast worden door de manier waarop? Het kan nu met de Womanizer Premium! Met behulp van de speciale autopilot stand, bepaalt de Womanizer zelf welke stimulatiestanden worden afgewisseld. Zo kan het zijn dat de Womanizer Premium begint in de hoogste stimulatiestand en deze vervolgens afwisselt naar de laagste stimulatiestand. Ook bepaalt de Womanizer zelf hoe lang je met deze stand gestimuleerd wordt. Omdat het onmogelijk is dat er twee dezelfde standen achter elkaar komen, is deze automatische piloot heerlijk afwisselend. Een garantie voor een heerlijk orgasme.

 

Ongemerkt gestoord worden

Wait! What? Ongemerkt gestoord worden? Het klinkt gekker dan het is. Het komt je misschien wel bekend voor; je bent jezelf aan het bevredigen met een speeltje en onverwacht komt er iemand binnen. Snel je sextoy uit en hopen dat degene die binnen is gekomen niks heeft gemerkt.

 

Met de Womanizer Premium is dit verleden tijd en kun je “ongemerkt gestoord worden”. Zodra de Womanizer Premium namelijk meer dan 3 mm van het lichaam verwijderd is, zal deze automatisch uitgeschakeld worden. Zodra de Womanizer weer in de buurt van het lichaam komt, zal die automatisch weer aangaan. Hoe tof is dat! 

 

Beste clitorisstimulatie

Womanizer staat er al om bekend te zorgen voor de beste en meest intense clitorisstimulatie. Met de Womanizer Premium wordt deze reputatie alleen maar verbeterd. Bij de Premium is het namelijk zo dat je meer variatie in de standen hebt ten opzichte van de Womanizer Pro. Daarbij komt dat de eerste stand een rustiger tempo heeft en de hoogste stand krachtiger is ten opzichte van de Womanizer Pro. Met de Womanizer Premium kun je dus beginnen op een lager stimulatieniveau en eindigen met de hoogste stimulatie waarmee een clitoris ooit gestimuleerd is. Kortom, de Womanizer Premium is een absolute aanrader voor iedere vrouw!