Weer een recordaantal Condooms uitgedeeld tijdens Olympische Spelen in Pyeongchang

De Olympische winterspelen staan weer voor de deur. Op 9 februari begint de openingsceremonie en in de 2 weken daarna zal Zuid-Korea bol staan van de meest uiteenlopende wintersporten. Naast prestaties op het ijs of in de sneeuw, wordt er tijdens de winterspelen ook weer heel wat gepresteerd tussen de lakens. Om de veiligheid van de sporters te waarborgen zorgt het Internationaal Olympisch Comité ervoor dat er ook dit jaar weer genoeg condooms beschikbaar zijn.


Condooms tijdens de Olympische Spelen

Sinds 1988 in Calgary worden er condooms uitgedeeld in het Olympisch dorp. Omdat de veiligheid van de sporters tijdens de Olympische spelen hoog in het vaandel staat, is dit ook bij de seks van toepassing. Dit jaar zijn er dan ook 110.000 condooms beschikbaar gesteld, een absoluut record voor de Winterspelen. Het zijn er zelfs 10.000 meer dan de Winterspelen in Sotsji in 2014. Dit terwijl er maar ongeveer 100 sporters meer meedoen ten opzichte van de Spelen in Rusland. Gemiddeld komt het aantal condooms per deelnemer dit jaar dan ook neer 38. Met zo’n aantal is het bijna een garantie om tot een veilige en bevredigende prestaties te komen©!

Recordaantal Condooms

Het totaalaantal condooms van 110.000 is geen record van alle Olympische Spelen. Tijdens de Olympische Spelen van Rio in 2016 zijn er namelijk 450.000 condooms uitgedeeld. Kleine opmerking hierbij is wel, dat er tijdens de Zomerspelen een stuk meer sporters meedoen, namelijk meer dan 11.000. Toch komt het gemiddelde per sporter dan uit op 39 condooms, wat per sporter dus nog steeds een record is.

Dat er tijdens de zomer meer condooms worden gebruikt dan tijdens de winter, is ook naar voren gekomen in ons grote condoomonderzoek. Het is dus niet zo gek dat er tijdens de Zomerspelen van Rio de Janeiro meer condooms worden gebruikt dan tijdens de Winterspelen in Pyeongchang.

Gratis Condooms bij Condoomfabriek.nl

Niet alleen tijdens de Olympische Spelen, maar het hele jaar door kun je bij Condoomfabriek.nl 3 gratis condooms bestellen. Het enige wat je hoeft te doen, is naar de pagina te gaan, de condooms in je winkelwagentje plaatsen en je bestelling af te ronden. Uiteraard kun je bij je gratis condooms ook nog een try-out pakket of andere condooms toevoegen.