Blogs en nieuws

Olympische spelen.png

Weer een recordaantal Condooms uitgedeeld tijdens Olympische Spelen in Pyeongchang

woensdag 7 februari 2018

De Olympische winterspelen staan weer voor de deur. Op 9 februari begint de openingsceremonie en in de 2 weken daarna zal Zuid-Korea bol staan van de meest uiteenlopende wintersporten. Naast prestaties op het ijs of in de sneeuw, wordt er tijdens de winterspelen ook weer heel wat gepresteerd tussen de lakens. Om de veiligheid van de sporters te waarborgen zorgt het Internationaal Olympisch Comité ervoor dat er ook dit jaar weer genoeg condooms beschikbaar zijn.

Nieuwsbericht.png

Condoomfabriek.nl doet het Grote Condoomonderzoek 2017

woensdag 24 januari 2018

Het is januari, dus het nieuwe jaar is begonnen. Dat betekent ook dat er over het vorige jaar allerlei statistieken bekeken kunnen worden. Zo ook hoeveel condooms er zijn verkocht en alle bijkomende weetjes die hier uitkomen. Daarom heeft Condoomfabriek.nl het Grote Condoomonderzoek 2017 gedaan op basis van de verkochte condooms in hetzelfde jaar. Uiteraard zijn de gegevens geheel anoniem. Wat wel uit de gegevens naar voren komt, is waar condooms worden gekocht en wie de aankopen doet. Zodoende zijn er een aantal leuke feiten naar voren gekomen.

Gewoon Doen.jpg

Gebruik jij een condoom tijdens de sex?

woensdag 10 januari 2018

Het is een belangrijk thema onder jongeren; het wel of niet gebruiken van een condoom tijdens de sex. Een condoom tijdens de sex is de enige manier om ervoor te zorgen dat je geen SOA’s oploopt. Om te kijken of jongeren een condoom gebruiken tijdens de sex, gingen de jongens van YouTube kanaal ‘Gewoon Doen’ de straat op om uit te zoeken wie wel en wie geen condoom gebruikt tijdens de seks.

Wingman Condooms.jpg

Condoom omdoen? Geen dooddoener met deze condooms!

vrijdag 22 december 2017

Hé jij daar! Ben je op zoek naar een doosje condooms? Kijk dan niet verder! Wij hebben namelijk een nieuwe aanwinst in het assortiment die jouw vrijpartij naar een hoogtepunt brengt. Maak kennis met jouw nieuwe partner in crime: Wingman ruimt de obstakels in je slaapkamer uit de weg, zodat je onbezorgd kunt genieten van jouw vrijpartij.

pina colada.jpg

Bouw een feestje in de slaapkamer met deze cocktailcondooms

dinsdag 19 december 2017

Ben je klaar voor een feestelijk uiteinde van 2017? Sta je te popelen om in december van elke dag één groot feest te maken en knallend het nieuwe jaar in te gaan? Dan mogen deze condooms niet in je nachtkastje ontbreken! Zij brengen de afterparty van het romantisch kerstdiner of grootse nieuwjaarsfeest gewoon naar de slaapkamer, en dat doen ze door middel van een heuse cocktailsmaak: piña colada! Perfect voor als je niet alleen van seks houdt, maar ook van cocktails!

Condoomfabriek logo.jpg

Logo Condoomfabriek.nl valt in de prijzen!

woensdag 13 december 2017

Het belangrijkste van een goede webshop is dat je alles makkelijk kan vinden en dat de webshop aanbiedt wat je zoekt, het liefst tegen een aantrekkelijke prijs. Maar het gaat er natuurlijk ook om dat de website een mooie uitstraling heeft met een bijpassend logo. Het eerste is uiteraard het geval bij Condoomfabriek.nl en het tweede is nu zelfs bekroond met een prijs.

Pleasure Academy Logo.jpg

Condoomsmaakjes proeven? YouTubekanaal Pleasure Academy zocht het uit!

donderdag 2 november 2017

Condooms met smaakjes; je hebt er over gehoord of je hebt ze wel eens gebruikt, maar welke smaak je het beste kan kiezen, blijft moeilijk. Er zijn zoveel verschillende smaken, dat allemaal proeven bijna niet te doen is. Gelukkig is er het YouTubekanaal Pleasure Academy, waarin alles over liefde, seks en relaties wordt besproken. Deze aflevering staan de condooms met smaakjes centraal en de reacties zijn duidelijk en soms hilarisch.

Condoomhoesje Orange Babies.jpg

Door dit condoom te bestellen, steun je automatisch een goed doel

donderdag 28 september 2017

Heb je weleens gedacht aan de handige voordelen van een condoomhoesje? Daarin bewaar je op stijlvolle wijze een condoom zodat hij niet beschadigt. Bij Condoomfabriek is tijdelijk een uniek exemplaar te koop, ontworpen door kunstenaar Frank E Hollywood. Hij kost slechts 1 euro en deze euro gaat in zijn geheel naar een goed doel: Orange Babies. Uiteraard krijg je er ook nog een condoom bij!

zwangerschapstest.jpg

Zo weet je wanneer het tijd is voor een zwangerschapstest

donderdag 21 september 2017

Voor de een is het een langgekoesterde droom en voor de ander iets dat voorkomen moet worden: zwangerschap. Maar of er nu wel of niet met blijdschap wordt uitgekeken naar de komst van een baby, het is altijd belangrijk om zwangerschapsverschijnselen in een vroeg stadium te kunnen herkennen en te weten hoe je het beste kunt testen zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Condoom merken.png

Is een goedkoop condoom net zo betrouwbaar?

vrijdag 15 september 2017

Onlangs deden een aantal Belgische tv-makers een leuk onderzoekje. Door drie condooms te testen in verschillende prijscategorieën, wilden ze erachter komen of goedkope condoomsoorten net zo betrouwbaar zijn als de duurdere exemplaren. De conclusie was duidelijk: Het bleek dat er geen kwalitatief verschil bestaat tussen dure en goedkope condooms. Een goedkoop condoom is dus net zo veilig als een dure. De vraag die dan natuurlijk overblijft, is hoe dat precies kan.

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11