Blogs en nieuws

Wat is jouw favoriete smaak?

Wat je lievelingssmaak condooms zegt over je bedprestaties

maandag 1 augustus 2016

Ben jij meer een Piña Colada of toch een glaasje fris?

Dat smaken verschillen weten we al. Maar, je favoriete condoomsmaak zegt iets over je persoonlijkheid! Op zich logisch, want het is ook al wetenschappelijk bewezen dat je...

Schamen voor condooms

Schamen voor condooms? Niet nodig!

maandag 4 april 2016

Met het schaamrood op de kaken bij de balie vragen om een pakje condooms. Tenminste, als het er op een normale manier uitkomt. Na wat gestotter en het licht verheffen van je stem, verstaat de kassamedewerkster wat je bedoelt en schuift een pakje condooms over de balie. Snel betalen, de condooms in je binnenzak moffelen en de winkel uit rennen. Zo gaat dat soms nog bij jongeren in Nederland.

Meest gemaakte fouten bij condoomgebruik

Meest gemaakte fouten bij condoomgebruik

vrijdag 25 maart 2016

 

Deze condooms zijn de oplossing bij latexallergie

Deze condooms zijn de oplossing bij latexallergie

vrijdag 11 maart 2016

 

Condoom quiz

Condoomquiz

vrijdag 4 maart 2016

Denk jij alles te weten over condooms? Test dan je kennis hier en laat je hersenen kraken. Aan de hand van tien waar of niet waar-vragen kom je erachter of je een echte condoomexpert ben! De juiste antwoorden staan onderaan de pagina!

Enjoy_Your_Summer_Pakket_Small.jpg

Verschillende soorten condooms

dinsdag 1 maart 2016

Om het gebruik van condooms spannend en divers te houden, zijn er verschillende soorten condooms te verkrijgen. Ook helpen sommige soorten bepaalde ‘problemen’ in bed weg te nemen. Hieronder vind je een kleine greep uit de verschillende soorten condooms die aangeboden worden op de [host].

Geschiedenis van sextoys

Geschiedenis van sextoys

maandag 23 november 2015

Wie dacht dat sextoys iets zijn van de 20e eeuw komt bedrogen uit de verf. De dildo is één van de oudste uitvindingen van de mens. De oudste dildo, gemaakt van steen, werd gevonden in de Duitse Grotten bij Ulm en is vermoedelijk 28.000 jaar oud. Geisha ballen werden rond het jaar 500 al gebruikt in Azië en rond het jaar 1200 gebruikten de Chinezen de eerste cockring. Ook de buttplug, vibrator en de opblaaspop vonden hun entree al ver vóór de 20e eeuw..

Bepaal de juiste condoom maat

Bepaal de juiste condoom maat

dinsdag 10 november 2015

Meer dan de helft van de Nederlandse mannen weet niet welke condoom maat ze hebben. Dat blijkt uit het Nationaal Condoom Onderzoek (2014). Het dragen van de juiste condoommaat is echter erg belangrijk. Een te klein condoom kan scheuren en een te groot condoom kan afglijden. Uiteraard wil je geen ongewenste zwangerschap of SOA. Daarom is het goed om te weten welke condooms geschikt zijn voor jou.

Waar je glijmiddel nog meer voor kunt gebruiken - Condoomfabriek.nl

Waar je glijmiddel nog meer voor kunt gebruiken

donderdag 20 augustus 2015

Dat je glijmiddel kunt gebruiken voor allerlei seksuele handelingen wisten we al. Zo kun je het voor masturbatie gebruiken met de hand of een speeltje én penetratie met of zonder condooms. Ook voor anale seks is dit product een absolute must-have. Echter bestaan er nog veel meer toepassingen. Hieronder een aantal handige tips waar je glijmiddel nog meer voor kunt gebruiken:

Buttplug

De eerste keer met een buttplug!

woensdag 10 juni 2015

Wil jij graag een keer een buttplug proberen tijdens het vrijen of masturberen? Een plug is een sexspeeltje speciaal gemaakt voor anaal gebruik. Het wordt gebruikt om jezelf of je partner extra te prikkelen voor een intens orgasme. Bij mannen drukt het speeltje op de prostaat. Hierdoor wordt niet alleen het moment van klaarkomen uitgesteld maar ook de intensiteit van het orgasme is vele malen lekkerder. Bij vrouwen drukt de sextoy tegen de vaginawand waardoor de vagina strakker wordt. Dit voelt tijdens vaginale penetratie fijner voor zowel de vrouw als man. Wil je voor de eerste keer een plug gebruiken? Je kunt kiezen uit verschillende sexspeeltjes.

1  2  3  4  5  6  7