Blogs en nieuws

fleshlight-turbo.jpg

Steak & Blowjob Day: Een biefstuk om niet snel te vergeten

woensdag 13 maart 2019

Alle mannen verzamelen! Morgen, 14 maart, is het namelijk Steak & Blowjob day! Deze speciale dag is gestart als antwoord op Valentijnsdag. Het idee is simpel, gewoon doen wat de naam impliceert. Geen speciale dateavond, geen kaarten of bloemen. Alleen een steak en een blowjob. Een onschuldige ‘feestdag’ voor mannen die te trots of koppig zijn om toe te geven dat ze ook een dagje in het zonnetje gezet willen worden.

Condoom Winkel Utrecht CS

Condoom maat bepalen? Dat kan tijdelijk op Utrecht CS

woensdag 21 november 2018

Zoals we al vaker op onze website hebben verteld, is het condoomgebruik onder jongeren het afgelopen jaar afgenomen. Omm deze daling tegen te gaan, is SOA Aids Nederland nu een geweldig initiatief gestart. Er is namelijk een ware condoomwinkel op Utrecht Centraal te vinden, met een bijzonder detail: Het pashokje. Volgens SOA AIDS Nederland is het zelfs de eerste winkel ter wereld met een condoom paskamer. De condoomwinkel is van 20 t/m 25 november geopend op het meest centraal gelegen station van Nederland.

Coming Out Dag.png

Nationale Coming-Out Dag

woensdag 10 oktober 2018

Naast dat het voor veel mensen een moment is waarop het makkelijker is om uit de kast de komen, is Coming-Outdag ook vooral belangrijk om de boodschap over te brengen dat iedereen het hele jaar moet voelen dat ze zichzelf kunnen zijn.

Anticonceptie Dag

Condooms gebruiken? Het ultieme overzicht ter ere van Wereld Anticonceptie Dag

dinsdag 25 september 2018

Morgen is het Wereld Anticonceptie Dag, een dag die in het leven is geroepen om mensen meer te stimuleren om elke vorm van voorbehoedsmiddelen te gebruiken. Wij, als condoomfabriek.nl, willen in het bijzonder het gebruik van condooms stimuleren op deze dag. Want een condoom voorkomt niet alleen dat je een soa krijgt, maar natuurlijk ook dat je (ongewenst) zwanger raakt. Speciaal voor vandaag hebben we dan ook 5 artikelen op een rij gezet die je alles vertellen over condooms. Waarom moet je ze gebruiken, hoe vind je de juiste maat, hoe kun je condooms het best bewaren en wat houdt de houdbaarheid van een condoom in.

Wingman Condoom

Condooms van Wingman omdoen in het openbaar

maandag 10 september 2018

Een condoom omdoen tijdens de seks, voor sommige de normaalste zaak van de wereld en voor anderen een hinderlijke onderbreking. Naomi van Pleasure Academy ging in Utrecht de straat op met de vraag aan voorbijgangers of zij een condoom gebruiken tijdens de seks. Vervolgens had Naomi nog een laatste vraag en aanvullende opdracht, met een hoop verbaasde gezichten tot gevolg.

Condoomgebruik onder jongeren gedaald

Condoomgebruik onder jongeren afgelopen jaren gedaald

donderdag 6 september 2018

Het gebruik van een condoom en het hebben van veilige seks zijn de belangrijkste voorwaarden bij het voorkomen van een soa. Op condoomfabriek.nl beiden we daarom condooms aan voor aantrekkelijke prijzen. Op deze manier proberen we om condooms ook voor jongeren betaalbaar te houden. Uit onderzoek is nu echter gebleken dat jongeren steeds minder gebruik maken van condooms. Een van de oorzaken is gebrek aan grootschalige campagnes die het bewustzijn van soa’s creëren. Daarom willen wij met dit artikel   én met een speciale actie nog eens extra aandacht geven aan het belang van veilige seks.  

Womanizer-500x500.jpg

De nieuwe clitorisstimulator van Womanizer: Premium

maandag 13 augustus 2018

Womanizer, hét merk op het gebied van clitorisstimulatie met behulp van luchtdruk, heeft een nieuw lid aan de familie toegevoegd: De Womanizer Premium. De Premium is na de Womanizer en de Womanizer Pro de derde clitorisstimulator van dit innovatieve merk. De Womanizer Premium is gemaakt van volledig siliconen en verkrijgbaar in Rood, Zwart en Wit. Daarnaast is de Womanizer Premium voorzien van een aantal indrukwekkende functies.

5x Fun met de Fleshlight

5x Fun met de Fleshlight

vrijdag 6 juli 2018

Heb jij altijd al gefantaseerd over een trio? In de praktijk kan een trio net wat lastiger zijn dan in je fantasie. Waar vind je de juiste persoon, wordt er niemand jaloers, kan je je aandacht wel goed genoeg verdelen? Een trio met de Fleshlight is daarentegen easy peasy en bijna net zo spannend. Een trio met alleen de extra lusten, maar niet de extra lasten. Denk eens aan alle mogelijkheden… Dit is voor jullie allebei dubbel genieten.

Wilde-Sexdromen-vierkant.jpg

Dit betekenen je Wildste Sexdromen

dinsdag 26 juni 2018

Dromen over seks is héél normaal. Althans, als het niet over die enge buurman gaat. Hij keek je gisteren op straat al zo raar aan. En waarom kwam die vervelende collega vorige maand om de hoek van de slaapkamer kijken? Ik dacht dat je hem niet kon uitstaan!

Guerrilla Gardening

Gebruik je zaad voor een mooiere wereld: guerilla gardening

donderdag 31 mei 2018

Een beter milieu heb je in eigen hand, het begint namelijk bij jezelf. Hoe draag jij een steentje bij aan een betere leefomgeving, een duurzamer landschap en een positief bestaan? Er zijn natuurlijk veel verschillende manieren, zoals het scheiden van afval en het recyclen van plastic. Tegenwoordig zijn er echter ook veel innovatieve en gekke manieren in opmars, waaronder guerilla gardening. Met guerilla gardening kun jij de wereld eigenhandig een stukje mooier maken.

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11