Jo Gelato: Dit glijmiddel is zo lekker dat je er zelfs cocktails mee kunt maken
Glijmiddel is een item dat altijd van pas komt tussen de lakens. Het is de ideale oplossing voor een droge vagina en raadzaam om in combinatie met een sextoy te gebruiken. Naast deze comfortvoordelen heeft glijmiddel ook nog eens een opwindend effect en draagt het dus bij aan meer seksgenot. Vooral het merk Jo heeft dit laatste tot een ware kunst verheven. De smaak van het glijmiddel is zelfs zo hemels, dat je er echte cocktails mee kunt maken!
Unieke Smaaksensaties
Geen enkel ander merk biedt zoveel smaakvariatie op glijmiddelgebied als Jo. Vooral de Jo Gelato-serie is uniek in zijn soort. Daarin tref je glijmiddelsmaken die gebaseerd zijn op ijssmaken, zoals karamel, hazelnoot, crème brulee, tiramisu en muntchocolade. Deze heerlijke smaaksensaties zijn zeer zuiver en bevatten geen suikers en schadelijke chemicaliën. Door deze heerlijke smaak, kan je er zelfs overheerlijke cocktails mee maken!Cocktails met Jo Gelato
Het maken van de cocktails is zeer eenvoudig. Hieronder hebben we een paar recepten voor je op een rijtje gezet:The Crème Brûlée colada
Gelato Crème Brûlée | 2 scheutjes |
Wodka | 2 delen |
Kokosmelk | 2 delen |
Sinaasappelsap | 1 scheut |
Ananas sap | 1 scheut |
*Maak de coctail af met kokosschaafsel of vers fruit.
The Bad Romance
Gelato Salted Caramel | 2 scheutjes |
Wodka | 2 delen |
Cherry cola | 2 delen |
*Garneer met verse kersen, knoop de stelen voor de extra wowfactor.
The Mint chocolate martini
Gelato Mint Chocolate | 2 scheutjes |
Wodka met vanille smaak | 2 delen |
Chocolade likeur | 2 delen |
*Garneer met verse munt en serveer de cocktail met een chocolade stokje.
The ski lift
Gelato Hazelnut Espresso | 2 scheutjes |
Wodka | 2 delen |
Brandy | 1 deel |
Warme chocola | 2 delen |
*Maak af met verse slagroom en chocolade schaafsel
The Teramisu caketail
Gelato Tiramisu | 2 scheutjes |
Wodka | 2 delen |
Espresso | 1 deel |
Amaretto chocola | 1 deel |
IJsblokjes | 3-5 blokjes |
*Garneer met cacaopoeder en lange vingers.