De voordelen van bevroren condooms

Dat condooms niet alleen handig zijn als beschermmiddel tegen soa’s, was al bekend bij beautyvloggers. Die ontdekten dat een condoom als opmaakmiddel een zeer egaal resultaat oplevert. Maar er zijn nog meer voordelen te ontdekken. Zo berichtte het Engelse The Sun dat je vrouwen kan helpen door een condoom te vullen met water, dicht te knopen en in de vriezer te leggen. Het bevroren resultaat kan namelijk haar pijn verzachten na een bevalling.

Helend effect

Na het krijgen van een kind voelt de vagina pijnlijk aan. Door een bevroren condoom er tegenaan te houden, wordt de pijn grotendeels weggenomen en het herstel bevordert. Je kan het vergelijken met het helende effect van de welbekende zak ijs als middel tegen een zwelling.

Let op!

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de bevroren condoom niet in de vagina terechtkomt en ook niet in direct contact met de huid komt. Daarom moet het bevroren condoom in een schone doek gewikkeld worden, alvorens het tussen de benen te leggen. Op deze manier kan het bevroren condoom veilig worden gebruikt en kan je optimaal van de koeling profiteren.

Stimulerend effect

Het is een interessante aanrader om een bevroren condoom te gebruiken als speeltje om de clitoris mee te stimuleren. Het ijseffect geeft een bijzondere kick die lekker aanvoelt als je ervan houdt. Pas echter wel op dat je, net als bij de toepassing op net bevallen vrouwen, geen direct contact maakt met de huid door er iets omheen te doen dat de ergste kou tegengaat.