3 redenen om condooms te gebruiken

Condooms zijn natuurlijk heel belangrijk als beschermmiddel tegen soa’s. Maar wist je dat ze nog veel meer voordelen hebben? Denk bijvoorbeeld aan condooms die je orgasme kunnen uitstellen, extra stimulatie bieden en allerlei smaakjes hebben. En dankzij het Wingman condoom is omdoen makkelijker dan ooit.

Veiligheid

De belangrijkste reden om een condoom te dragen is uiteraard welbekend, maar kan niet genoeg benadrukt worden. Jezelf beschermen tegen seksueel overdraagbare aandoeningen is echt essentieel voor je eigen gezondheid en dat van de ander. Zorg dus altijd dat je condooms bij de hand hebt.

Stimulatie

Condooms helpen je niet alleen gezond te houden, maar kunnen veel meer voor je doen. Als je er zeker van wilt zijn dat je niet te snel klaarkomt, is een orgasme vertragende variant een echte uitkomst. Voor extra stimulatie koop je er één met ribbels en noppen en voor een smaaksensatie kan je kiezen uit allerlei lekkere smaakjes als aardbei, banaan, cola en piña colada.

Gebruiksgemak

De bekende struggle van het omdoen heeft de makers van Wingman geïnspireerd om een condoom te ontwikkelen dat uitblinkt in gebruiksgemak. Dankzij de twee hulpvleugeltjes is meteen duidelijk aan welke kant hij omgedaan moet worden en is het omschuiven zeer eenvoudig en snel gedaan.