Blogs en nieuws

Aardbei-10x.jpg

Veilig vrijen met smaak condooms, kan dat?

dinsdag 2 juli 2013

Het blijkt voor veel mensen onduidelijk te zijn of je met smaak condooms ook veilig kunt vrijen. De vele webwinkels en condoom fabrikanten prijzen de smaakcondooms namelijk aan als condooms welke ideaal zijn voor gebruik bij orale seks.

NJC-Ribbed.jpg

Condooms gebruiken vervelend? Maak het leuk!

maandag 29 april 2013

Er zijn mannen die het gebruik van condooms vervelend vinden. Veel gehoorde excuses zijn: ‘Het omdoen van een condoom is een vervelende onderbreking’, ‘Ik voel niets meer met een condoom’ en ‘Ze zitten niet lekker’. Dit alles terwijl condooms je juist beschermen tegen soa’s en ongewenste zwangerschappen. Maak het gebruik van condooms daarom leuk en spannend. Zie de voordelen, weg met de nadelen!

MALE-Powder-Lubricant---225-gr.jpg

Kun je zelf glijmiddel maken? Jazeker!

maandag 25 februari 2013

[host] heeft voor jou een breed assortiment glijmiddel, wat wij natuurlijk telkens uitbreiden met nieuwe producten. Laatst kregen wij van een aantal van onze klanten de vraag of wij een product hebben, waarmee je zelf glijmiddel kunt maken. Deze klanten hadden op het internet verschillende filmpjes gezien met informatie over hoe je zelf glijmiddel kunt maken. De makers van deze filmpjes gebruiken in deze filmpjes gewone huishoudelijke producten, waarvan het maar de vraag is of deze wel veilig en hygiënisch zijn. Glijmiddel moet namelijk niet voor niets aan zoveel kwaliteitseisen qua werkzaamheid en zuiverheid voldoen. Gelukkig heeft [host] nu dé oplossing voor jou, waarmee je zelf aan de slag kunt met het maken van glijmiddel.

1  2  3  4  5  6  7