Blogs en nieuws

Schamen voor condooms

Schamen voor condooms? Niet nodig!

maandag 4 april 2016

Met het schaamrood op de kaken bij de balie vragen om een pakje condooms. Tenminste, als het er op een normale manier uitkomt. Na wat gestotter en het licht verheffen van je stem, verstaat de kassamedewerkster wat je bedoelt en schuift een pakje condooms over de balie. Snel betalen, de condooms in je binnenzak moffelen en de winkel uit rennen. Zo gaat dat soms nog bij jongeren in Nederland.

Meest gemaakte fouten bij condoomgebruik

Meest gemaakte fouten bij condoomgebruik

vrijdag 25 maart 2016


Mits je ze goed gebruikt, maken condooms je vrijpartij 10.000 keer veiliger. Het verkeerd gebruiken van een condoom kan leiden tot ernstige gevolgen, zoals een SOA of een zwangerschap. Daarom hebben we voor...

Deze condooms zijn de oplossing bij latexallergie

Deze condooms zijn de oplossing bij latexallergie

vrijdag 11 maart 2016

Het kan voorkomen dat je als man of vrouw gevoeliger bent voor latex of een latexallergie hebt. Dan wordt het lastig om standaard condooms te gebruiken die van dat materiaal zijn gemaakt. Heb je een latexallergie en heb je seks met een latexcondoom, dan kan dat...

Condoom quiz

Condoomquiz

vrijdag 4 maart 2016

Denk jij alles te weten over condooms? Test dan je kennis hier en laat je hersenen kraken. Aan de hand van tien waar of niet waar-vragen kom je erachter of je een echte condoomexpert ben! De juiste antwoorden staan onderaan de pagina!

Enjoy_Your_Summer_Pakket_Small.jpg

Verschillende soorten condooms

dinsdag 1 maart 2016

Om het gebruik van condooms spannend en divers te houden, zijn er verschillende soorten condooms te verkrijgen. Ook helpen sommige soorten bepaalde ‘problemen’ in bed weg te nemen. Hieronder vind je een kleine greep uit de verschillende soorten condooms die aangeboden worden op de [host].

Condoomfeitjes

Condoomfeitjes

dinsdag 2 februari 2016


Wie dacht dat de condoom een recente uitvinding is, komt bedrogen uit. De eerste variant van de condoom dateert van omstreeks 10.000 voor Christus. Op een muurschildering werd uitgebeeld hoe er bij een man een condoom om werd gedaan. Sindsdien is de condoom zich gaan ontwikkelen, wordt er nieuw...

Geschiedenis van sextoys

Geschiedenis van sextoys

maandag 23 november 2015

Wie dacht dat sextoys iets zijn van de 20e eeuw komt bedrogen uit de verf. De dildo is één van de oudste uitvindingen van de mens. De oudste dildo, gemaakt van steen, werd gevonden in de Duitse Grotten bij Ulm en is vermoedelijk 28.000 jaar oud. Geisha ballen werden rond het jaar 500 al gebruikt in Azië en rond het jaar 1200 gebruikten de Chinezen de eerste cockring. Ook de buttplug, vibrator en de opblaaspop vonden hun entree al ver vóór de 20e eeuw..

Bepaal de juiste condoom maat

Bepaal de juiste condoom maat

dinsdag 10 november 2015

In ons assortiment zit voor elke man wel een passend condoom. We hebben allerlei soorten standaard condooms - met smaak, ribbels, ultra dun en meer. Heb je een maatje meer? Kijk dan eens bij onze XL Condooms. Je kunt grotere maten condooms (maat L, XL, XXL of XXXL) kopen van merken als [host], Safe, Durex, Playboy of My Size. Voor mannen waarbij de penis iets minder breed is, hebben we ook S/XS condooms in ons assortiment. My Size is het merk als het gaat om perfect zittende condooms. Ze bieden al condooms aan vanaf 47mm (XS).

Wingman Lubes (Siliconen Glijmiddel van Wingman)

Nieuw in het assortiment: Wingman Glijmiddel

woensdag 23 september 2015

Wist je dat Wingman een nieuw product in haar assortiment heeft? Wingman Lubes is een glijmiddel op siliconenbasis en kun je veilig gebruiken in combinatie met (Wingman) condooms. Je brengt dit product eenvoudig aan met het pompje voor een zeer aangename ervaring.

Waar je glijmiddel nog meer voor kunt gebruiken - Condoomfabriek.nl

Waar je glijmiddel nog meer voor kunt gebruiken

donderdag 20 augustus 2015

Dat je glijmiddel kunt gebruiken voor allerlei seksuele handelingen wisten we al. Zo kun je het voor masturbatie gebruiken met de hand of een speeltje én penetratie met of zonder condooms. Ook voor anale seks is dit product een absolute must-have. Echter bestaan er nog veel meer toepassingen. Hieronder een aantal handige tips waar je glijmiddel nog meer voor kunt gebruiken:

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11