Condooms
maandag 25 februari 2013 -

Kun je zelf glijmiddel maken? Jazeker!

MALE-Powder-Lubricant---225-gr.jpg

Condoomfabriek.nl heeft voor jou een breed assortiment glijmiddel, wat wij natuurlijk telkens uitbreiden met nieuwe producten. Laatst kregen wij van een aantal van onze klanten de vraag of wij een product hebben, waarmee je zelf glijmiddel kunt maken. Deze klanten hadden op het internet verschillende filmpjes gezien met informatie over hoe je zelf glijmiddel kunt maken. De makers van deze filmpjes gebruiken in deze filmpjes gewone huishoudelijke producten, waarvan het maar de vraag is of deze wel veilig en hygiënisch zijn. Glijmiddel moet namelijk niet voor niets aan zoveel kwaliteitseisen qua werkzaamheid en zuiverheid voldoen. Gelukkig heeft Condoomfabriek.nl nu dé oplossing voor jou, waarmee je zelf aan de slag kunt met het maken van glijmiddel.

Zelf glijmiddel maken met Male Powder Lubricant

Male Powder Lubricant is een kwaliteitsproduct van Cobeco Pharma, een gerenommeerde fabrikant van erotische producten. Glijmiddel is doorgaans voorgefabriceerd, waardoor je zelf niets kunt veranderen aan de structuur of de dikte van het glijmiddel. Met Male Powder Lubricant kan je de structuur en dikte wel bepalen, omdat je zelf het glijmiddel maakt. Per verpakking kun je met dit product wel vijf liter glijmiddel op waterbasis maken. Male Powder Lubricant is geschikt voor (anaal) gebruik en latexvriendelijk.

Stappenplan: Zelf glijmiddel maken

Doorloop de volgende stappen om zelf glijmiddel te maken met behulp van de Male Powder Lubricant:
1. Pak een bepaalde hoeveelheid poeder uit de pot en doe dit afhankelijk van de hoeveelheid in een beker of kan;
2. Meng dit poeder met een bepaalde hoeveelheid water, afhankelijk van hoe dik of dun jij het glijmiddel wilt hebben;
3. Roer vervolgens door de beker, zodat het glijmiddel de gewenste structuur en dikte krijgt;
4. Het door jou gemaakte glijmiddel is nu klaar voor gebruik. Veel plezier!

Male Powder Lubricant kopen?

Condoomfabriek.nl heeft dit product om zelf glijmiddel te maken in haar assortiment. Bestel dus nu direct de Male Powder Lubricant. Verzending is altijd gratis en 100% anoniem. Als je op werkdagen voor 16:00 uur bestelt, wordt het product dezelfde dag nog verzonden. Ga dus snel aan de slag met het maken van jouw eigen glijmiddel!