Nieuws - 5 Onverwachte redenen dat je blij bent dat je een condoom hebt gebruikt

Laten we eerlijk zijn: een condoom gebruiken gaat niet altijd even soepeltjes – tenzij je de Wingman gebruikt natuurlijk. Toch doet het uiteindelijk niets af aan al het bedplezier, ook ná de sex. Om die reden vinden we dat je het dan ook best mag vieren, die heerlijke vrijpartij mét condoom. Hieronder dus alle redenen dat jij blij bent dat je een condoom hebt gebruikt. Weet jij er nog meer?
 

1. Je hoeft je niet druk te maken over of je iemand zwanger hebt gemaakt of zelf zwanger bent.


Kinderen zijn leuk hoor… als ze van iemand anders zijn of pas over een jaar of tien.
 

2. Je mag jezelf een schouderklopje geven: je hebt een verstandig besluit genomen.


Als je het gevoel hebt dat je een verstandige keuze hebt gemaakt, is dit goed voor je zelfvertrouwen en krijg je een tevreden gevoel, stelt onderzoek.

 

3. Je hoeft niet naar de SOA-kliniek voor een SOA-test.


Al zijn die tests tegenwoordig hier ook thuis te bestellen, je zit niet te wachten op die spanning. In plaats daarvan voel je je on top of the world en kan je nog lekker nagenieten van afgelopen nacht

 

4. Je sexpartij werd er zelfs spannender van.


Doordat je een condoom hebt gebruikt, had je het gevoel dat je kon doen en laten wat je wilde, zonder risico te lopen. Hierdoor was je ontspannen en kon je echt genieten van het moment zelf

 

5. Je kon experimenteren en nieuwe dingen uitproberen die zonder condoom niet mogelijk zijn.


Misschien heb je wel een condoom met ribbels gebruikt, of een smaakje. Of juist een condoom dat je helpt je orgasme uit te stellen, zodat jullie extra lang plezier konden maken. Score!