Nieuws: Speciale aanbieding: Het ondeugende Valentijnspakket

Wil jij straks op 14 februari je geliefde kunnen verrassen met een mooi kado? Dan is het ondeugende Valentijnspakket een echte aanrader. Daarin zitten drie items waar elk stel een spannende tijd mee kan beleven. En om het nog mooier te maken, is het hele pakket afgeprijsd van € 26,99 naar € 19,95!
 

Het ondeugende Valentijnspakket:

  • Erotisch mini hart: dit hartvormige doosje zit vol kleine opgerolde kaartjes met spannende opdrachten. Ideaal dus voor stellen die van een beetje erotische uitdaging houden.
  • Safe massagekaars Desire: met deze bijzondere kaars maak je van elke massage een succes. Eerst zorgt hij voor een heerlijke geur als je hem aansteekt. Daarna is de vloeibaar geworden kaars geschikt om gebruikt te worden als massageolie
  • Ultradunne Condoomfabriek condooms: extra dunne condooms zijn erg populair omdat ze zorgen voor de hoogste gevoeligheid tijdens de seks. Condoomfabriek heeft daarom in haar huismerkassortiment ook een ultradunne uitvoering beschikbaar. In het Valentijnspakket zit een doosje met in totaal vijf stuks.