De eerste keer met een buttplug!

Wil jij graag een keer een buttplug proberen tijdens het vrijen of masturberen? Een plug is een sexspeeltje speciaal gemaakt voor anaal gebruik. Het wordt gebruikt om jezelf of je partner extra te prikkelen voor een intens orgasme. Bij mannen drukt het speeltje op de prostaat. Hierdoor wordt niet alleen het moment van klaarkomen uitgesteld maar ook de intensiteit van het orgasme is vele malen lekkerder. Bij vrouwen drukt de sextoy tegen de vaginawand waardoor de vagina strakker wordt. Dit voelt tijdens vaginale penetratie fijner voor zowel de vrouw als man. Wil je voor de eerste keer een plug gebruiken? Je kunt kiezen uit verschillende sexspeeltjes.
 

Verschillende soorten anal sextoys

Buttplugs vind je in verschillende soorten en maten. De sextoys lijken op een dildo maar zijn vaak korter en breder van formaat. Zo heb je anaal speeltjes van bijvoorbeeld 8 cm tot wel 30 cm. In tegenstelling tot de kunstpenis hebben de meeste anal toys een breed uiteinde zodat deze niet in de anus kan verdwijnen. Sommigen zijn glad en anderen hebben ribbels of bobbels. Er zijn zelfs vibrerende buttplugs! De anale plugs kun je gewoon inhouden tijdens het vrijen voor extra stimulatie.
 

Voor het eerst een buttplug gebruiken

Als je nog geen ervaring hebt met anale seks kun je het best beginnen met een kleine plug. Door eerst te oefenen met het inbrengen van een vinger weet je het formaat waarmee je ongeveer kunt starten. In het begin zal de anus nog erg strak aanvoelen en is het belangrijk dat je de sextoy voorzichtig - en langzaam - inbrengt. Ben je eenmaal gewend aan het formaat, dan kun je een maatje groter proberen. Vooral bij anale penetratie is het belangrijk om veel glijmiddel te gebruiken voor een comfortabel gevoel. Daarnaast is het weefsel van de anus erg gevoelig en kun je het beschadigen wanneer het te droog is tijdens het penetreren. Je kunt hiervoor speciale anaal glijmiddel gebruiken zoals Female Anal Relax, Male Anal Lubricant of Touché Glijmiddel Anaal.

Een anaal plug geeft een extra prikkeling tijdens het vrijen of masturberen en het kan een aangename toevoeging zijn aan je seksleven! Dankzij de ruime variatie in verschillende soorten plugs kunnen jij en je partner experimenteren met wat jullie fijn vinden.

Lees ook:
Anale seks met een Condoom
De Geschiedenis van Sextoys
Dit betekenen je wildste sexdromen
- Speeltjes voor de Ervaren BDSM'er
Per situatie het beste glijmiddel

 

Bestel een Buttplug

[[P,167,4,3,nofilter]]

Bekijk alle Buttpluggen >