Nieuw: speeltjes voor de ervaren BDSM'er

Zoals je weet draait BDSM om een machtsrollenspel tussen een dom en sub, gebaseerd op straffen en belonen. De dom kan een sub straffen, genot geven of beiden. Hiervoor kunnen diverse speeltjes gebruikt worden om het spel extra intens te maken. In het assortiment vind je nu ook genoeg seksspeeltjes voor de ervaren BDSM'er. Deze staan in de categorie ''Overig''.

Welke seksspeeltjes vind je hier?

Ben jij een ervaren BDSM'er en heb je genoeg van de zweepjes, maskers en bondage producten? Dan zijn de nieuwe toys uit ons assortiment zeker interessant om eens te proberen! In de categorie "Overig'' vind je onder andere speeltjes voor electrosex, ball torture en sounding. Deze producten zijn allemaal speciaal gemaakt voor het SM-spel en getest op veiligheid en kwaliteit.

Electrosex speeltjes

De electrosex speeltjes kunnen jij en je partner gebruiken voor extra stimulatie. Je kunt de erogene zones van je sub prikkelen door middel van de elektrische schokken. Je kunt dit gebruiken als een straf of op een erotische manier om elkaar op te winden. Probeer de elektro speeltjes ook eens tijdens het masturberen voor een extra sensationeel gevoel.

Ball Torture toys

Ben je geïnteresseerd in Ball Torture? Het pijnigen van de penis en ballen kan met de zachte hand worden gedaan maar het pijnigen van de intieme delen kan ook wat extremer. Met de speciale toys kun je jouw sub zowel fysiek en/of emotioneel genot brengen. Let wel op dat deze vorm van SM risico's met zich meebrengt. Houd het scrotum daarom nooit langer dan 20 minuten vastgebonden.

Sextoys voor sounding

Sounding is het inbrengen van voorwerpen in de penis om de plasbuis te stimuleren. In de webshop vind je nu dilators in diverse soorten en maten. Deze lange, dunne stalen breng je in, in de penis en door verschillende handelingen - zoals het op en neer bewegen van de sextoy - kun je intense orgasmes ervaren.

Zorg dat je altijd voorzichtig bent met het gebruik van deze BDSM speeltjes!

BDSM speeltjes