Deze condooms zijn de oplossing bij latexallergie

Het kan voorkomen dat je als man of vrouw gevoeliger bent voor latex of een latexallergie hebt. Dan wordt het lastig om standaard condooms te gebruiken die van dat materiaal zijn gemaakt. Heb je een latexallergie en heb je seks met een latexcondoom, dan kan dat leiden tot vervelende zwellingen, jeuk, een schrijnend gevoel, roodheid en overgevoeligheid.

Maar gelukkig bestaan er ook condooms die van andere materialen zijn gemaakt. De latexvrije condooms worden gemaakt van synthetische materialen als vervangende stof. Zo kan je, ondanks je allergie, toch gewoon genieten van seks met een condoom zonder alle nare gevolgen van dien.

Latexallergie

Sommige mannen of vrouwen weten van zichzelf niet dat ze een latexallergie hebben. De symptomen die horen bij een latexallergie, worden dan vaak afgeschoven op een andere oorzaak. Als je tijdens het vrijen last krijgt van een branderig of jeukerig gevoel, stop dan direct met de seks. Wij adviseren om zo snel mogelijk een huisarts te raadplegen om je te laten testen op een mogelijke latexallergie. Of gebruik een latexvrij condoom, bijvoorbeeld de Durex Real Feeling condooms, en kijk of dat al beter voelt.

Latexvrije condooms

De latexvrije condooms zijn qua vorm identiek aan een gewoon condoom. Je brengt het condoom ook op precies dezelfde wijze aan en zijn net zo veilig. Ook geleiden ze, door het synthetische materiaal, warmte op een betere manier. Hierdoor voel je elkaar beter tijdens de seks en genieten de mannen er nóg meer van! Dit is ook waarom ook mannen zonder latexallergie de latexvrije condooms gebruiken.

Condoomfabriek.nl

Op Condoomfabriek.nl vind je verschillende merken latexvrije condooms, zoals Durex Real Feeling condooms en Pasante Sensiva. Als alternatief op de latexvrije condoom, bieden we ook de vrouwencondooms aan. Deze zijn ook latexvrij en kan je gebruiken met een latexallergie. De vrouwen zijn positief over de vrouwencondooms, want de seks wordt daar volgens hen beter van. Ook wordt, bij de juiste bewegingen, de clitoris beter gestimuleerd.

Dus neem snel een kijkje bij de latexvrije condooms! Wil je meer lezen over de verschillen tussen latex condooms en latexvrije condooms? Lees dan ons eerdere nieuwsbericht hierover.