Wat je lievelingssmaak condooms zegt over je bedprestaties

Ben jij meer een Piña Colada of toch een glaasje fris?

Dat smaken verschillen weten we al. Maar, je favoriete condoomsmaak zegt iets over je persoonlijkheid! Op zich logisch, want het is ook al wetenschappelijk bewezen dat je lievelingseten- en drinken iets over je persoonlijkheid kan zeggen. Lees hieronder wat jouw favoriete smaak condooms over je persoonlijkheid zegt.

Piña Colada
Jij houdt van passie en avontuur. Je gaat het liefst op vakantie naar zonnige oorden en zoveel mogelijk uit. Natuurlijk scoor je in de club ook meteen een vakantiescharrel – tot hij of zij weer weg is. Dan feest je net zo vrolijk weer verder met je vrienden. Je vindt vrijheid belangrijk, dingen als bungeejumpen staan sowieso op je bucketlist en als het om sex gaat neem je je verantwoordelijkheid om veilig te vrijen, maar ben je altijd in voor iets nieuws.

Cola
Jij deelt het liefst het bed met iemand die je al kent, of dat nou een vage kennis is of een goede vriend(in). Je wilt graag weten waar je aan toe bent en geeft je bedpartner dan ook duidelijke aanwijzingen. Soms kan dit worden opgevat als lomp, maar je bedoelt het altijd goed en bent dan ook niet snel op je teentjes getrapt als je lover jou ook aanwijzingen geeft. Je bent iemand die afspraken nakomt. Je vrienden kunnen op je bouwen.

Aardbei
Heeft je favoriete condoom een aardbeiensmaak, dan ben je nieuwsgierig ingesteld. Je haalt graag het beste in mensen naar boven en in de slaapkamer vertaalt dit zich naar positieve aanmoediging. Je geeft je bedpartners dan ook graag een flinke portie zelfvertrouwen en dit betaalt zich dan ook altijd uit. Stiekem ben je een romanticus en doet dan ook graag lieve dingen voor je geliefde, maar ook voor je vrienden.

Sinaasappel
Over pittig gesproken: dat is ongeveer het enige woord dat voorkomt in jouw woordenboek. In de slaapkamer ben je in eerste instantie verlegen, maar als je je bedpartner beter kent, komt je ware aard naar boven en wind je er geen doekjes om. Was je aanvankelijk een stille genieter, komen de onderburen nu vragen of het alsjeblieft iets zachter kan. Ja hoor, dat kan. De komende tien minuten, want daarna ga je maar al te graag voor de tweede ronde.