Verschillende soorten condooms

Om het gebruik van condooms spannend en divers te houden, zijn er verschillende soorten condooms te verkrijgen. Ook helpen sommige soorten bepaalde ‘problemen’ in bed weg te nemen. Hieronder vind je een kleine greep uit de verschillende soorten condooms die aangeboden worden op de Condoomfabriek.nl.

Smaken

Condooms zijn er in verschillende lekkere smaken. Deze condooms hebben voornamelijk als doel om orale seks met je partner te verbeteren. Ja, het is aan te raden om ook een condoom gebruiken bij het pijpen, aangezien SOA’s ook via orale seks overgedragen kunnen worden, zowel naar de gever als de ontvanger.

De smaak van latex in je mond is niet bijzonder, maar dat kan je veranderen door condooms te gebruiken met een smaakje! Er zijn tal van verschillende soorten smaken te verkrijgen. Vooral de verschillende fruitsmaken zijn erg populair!

Ook tijdens de seks is een condoom met smaak goed te gebruiken. Een condoom met smaakje ruikt extra lekker, dus kan je daar ook van genieten!

Voor beffen is een condoom met een smaakje ook goed te gebruiken. Er bestaan speciale beflapjes met een smaakje, maar het is net zo gemakkelijk om een condoom open te knippen en deze te gebruiken. Als er dan zo’n lekker smaakje op zit, is dat dubbel zo fijn. Eet smakelijk…!

Ultra dun

Een vaak voorkomend excuus is toch wel dat mannen ‘geen gevoel hebben’ als ze een condoom gebruiken. Ze geven de voorkeur aan seks zonder condoom, wat het risico op een SOA of zwangerschap substantieel vergroot. Om die mannen toch weer risico vrij te laten vrijen, zijn er ultra dunne condooms. Met de ultra dunne condooms voelt het net alsof je seks hebt zonder condoom!

Noppen en ribbels

Voor een beter gevoel voor de vrouwen, zijn er speciale condooms met noppen en ribbels. Deze condooms hebben langs de lengte van de condooms rijtjes met ribbels of noppen. De noppen en ribbels stimuleren vrouwen inwendig tijdens de penetratie. De ribbels en noppen zijn zodanig geplaatst dat de originele vorm van de penis bewaard blijft. Tip om een keer uit te proberen!

Vertragend

Voor mannen die iets sneller klaarkomen, zijn er speciale condooms die ervoor zorgen dat ze het iets langer volhouden namelijk de orgasme vertragende condooms.

In het condoom zit een heel klein beetje verdovende vloeistof. Deze vloeistof zorgt ervoor dat de eikel wat minder gevoelig is voor de prikkeling. Hierdoor duurt het langer voordat je klaarkomt! En het stofje zit alleen aan de binnenzijde rondom de eikel. De rest van de penis blijft wel even gevoelig, zodat je de erectie wel behoudt.

Deze orgasme vertragende condooms zijn dus ideaal voor de mannen die veel eerder klaarkomen dan hun partner. Ook zijn ze bruikbaar als je met z’n tweeën een marathon-sessie wil houden. Of juist als je eindelijk met die droomvrouw naar bed gaat en haar wil bewijzen hoe lang je het volhoudt in bed!

Fun

We hebben ook condooms met een fun element zoals Glow in the Dark-condooms! Leuk om je lover een keer mee te verrassen!

Daarnaast zijn er uiteraard nog veel meer verschillende condooms verkrijgbaar! Neem snel een kijkje tussen het uitgebreide condoom assortiment condoom van de Condoomfabriek.nl