De introductie van de Kiiroo op Condoomfabriek

Heb jij een lange afstandsrelatie? Dan kan het voorkomen dat je intiem contact gaat missen - zoals knuffelen, zoenen en natuurlijk seks. Ook sexting gaat op een gegeven moment vervelen. Gelukkig heeft het Amsterdamse start-up bedrijf Kiiroo hier iets op gevonden, namelijk seksspeeltjes die door je partner aan te sturen zijn (op afstand)! Via de app of website kun je elkaar verwennen met één van de speeltjes. Op basis van de lichamelijke reactie passen de speeltjes de stimulatie aan. Zo is het net of je bij elkaar bent en wie wil dat nou niet? Hieronder vind je meer informatie over deze nieuwe seksspeeltjes.


Welke Kiiroo speeltjes zijn er?

Kiiroo is gericht op de liefde en seks en wil het mogelijk maken om over het internet fysiek contact te maken. Op dit moment heeft Kiiroo twee speeltjes waarmee dit kan, namelijk de vibrator Pearl en een speciaal speeltje voor mannen genaamd Onyx. Deze speeltjes bevatten sensoren zodat ze de lichamelijke reacties kunnen meten. Dit wordt via een sociaal netwerk naar het andere speeltje gestuurd zodat ze op elkaar kunnen reageren. De Kiiroo speeltjes zijn ook te gebruiken door twee personen van hetzelfde geslacht.


Hoe werken de Kiiroo speeltjes?

Je hoeft niet samen te zijn om van elkaar te kunnen genieten. De seksspeeltjes van Kiiroo communiceren met elkaar via een veilig sociaal netwerk zodat het fysieke contact kan worden nagebootst. Gebruikt de vrouw bijvoorbeeld de vibrator, dan voelt de man dit en andersom natuurlijk ook. De vibrator bevat sensoren die de aanrakingen meten en doorsturen naar het mannelijke seksspeeltje. Dit zijn tien ringen die samentrekken om de man te stimuleren. Het sociale netwerk kan gebruikt worden zoals een normaal sociaal netwerk. Het is mogelijk om contact te maken met zowel bekenden als onbekenden. Hierbij geldt natuurlijk wel dat het privé is!

Wat denk je, zouden jij en je partner deze speeltjes gebruiken?

Ga naar de Kiiroo speeltjes