De lancering van de Digitale Condoom Maat Meter

Het is een veel gestelde vraag: ‘Welke condoom maat heb ik nodig?’ Dit is een goede vraag en het antwoord is cruciaal. Het is belangrijk om te weten welke condoom maat juist is voor jou omdat een slecht passend condoom je niet goed beschermd tegen soa’s en ongewenste zwangerschappen. Een te groot condoom kan afglijden tijdens het vrijen terwijl een te klein condoom kan scheuren. Daarnaast zit een goed passend condoom veel comfortabeler. Maar hoe weet je welk maat je nodig hebt? Op Condoomfabriek.nl kun je dit vanaf nu eenvoudig bepalen dankzij de Digitale Condoom Maat Meter!

Het opmeten van de juiste condoommaat

Om erachter te komen welke condoommaat juist is voor jou, kun jij je penis opmeten. Je bepaalt je maat door de omtrek in het midden van de penis op te meten. Je moet een erectie hebben wanneer je de goede maat probeert te meten. De gemiddelde omtrek van een stijve penis ligt tussen de 11 – 11,5 cm. Vervolgens meet je ook de volledige lengte van je erectie. De totale lengte is van de top van de eikel tot aan het punt waar de penis begint (bij het schaambeen). De Digitale Condoom Maat Meter doet de rest!

De Digitale Condoom Maat Meter gebruiken

De Digitale Condoom Maat Meter is dus een handig hulpmiddel om te bepalen welke condoommaat juist is voor jou. Je kunt de Digitale Condoom Maat Meter hier vinden. Het enige wat je moet doen is de opgemeten waarden invoeren om een persoonlijk advies te krijgen. Klik op ‘Bereken Condoom Maat’ en je krijgt direct de condooms te zien die jou passen! Probeer ze uit om erachter te komen welke jouw - of jullie - favoriet is!

Probeer de Digitale Condoom Maat Meter zelf!