Betere prestaties door seks voor het examen

Maandag beginnen voor veel scholieren de centrale examens. Dit is voor velen een periode vol spanning en stress. Geldt dit ook voor jou? Dan hebben wij de ultieme examentip waardoor je relaxed de examenhal in wandelt. Seks! Het blijkt dat seks voor een examen het stress niveau verlaagt waardoor je ook nog beter presteert.

Dit komt naar voren uit een Brits onderzoek waarbij proefpersonen aangeven dat een lekkere vrijpartij een ontspannen gevoel geeft. Het bleek dat deze proefpersonen ook betere prestaties leverden dan de proefpersonen die voorafgaand aan een toets geen seks hadden gehad. Opvallend is dat uit de resultaten blijkt dat masturbatie tot minder goede prestaties leidt dan seks met een partner. De onderzoekers vermoeden dat dit te maken heeft met de aanmaak van het hormoon oxytocine. Deze wordt aangemaakt wanneer geliefden elkaar veel aanraken.

 

Hoe vermindert seks stress?

In de sportwereld wordt altijd gezegd dat je voor een belangrijke wedstrijd geen seks mag hebben omdat dit prestaties belemmert. Maar nu blijkt dat dat vrijen voorafgaand aan een spannende wedstrijd, of examen, spanning vermindert en je een relaxed gevoel geeft. Nu vraag je je natuurlijk af hoe het kan dat een nummertje maken, zorgt voor minder stress. Simpel, er komen twee hormonen vrij tijdens het vrijen: endorfine (gelukshormoon) en oxytocine (knuffelhormoon). Deze hormonen zorgen voor een euforisch gevoel waardoor het stress niveau wordt verlaagd. En niet onbelangrijk, door te vrijen wordt ook de aanmaak van nieuwe hersencellen gestimuleerd. Hierdoor kun jij zonder zorgen aan jouw examens beginnen!

 

 

Veilig vrijen met condooms

Maar wanneer je kunt vieren dat je jouw diploma hebt gehaald, zit je niet te wachten op ander slecht nieuws zoals een soa of ongewenste zwangerschap. Het is daarom belangrijk om altijd veilig te vrijen. Gebruik een condoom om jezelf - én je partner - te beschermen tegen de mogelijke gevaren van geslachtsgemeenschap. In het assortiment van Condoomfabriek.nl vind je verschillende soorten voorbehoedsmiddelen om de seks nog lekkerder te maken zoals stimulerende condooms of met ribbels en noppen.

Met de condooms van Condoomfabriek.nl ga je goed voorbereid het examen in. Bestel voor 1 juni en wie weet vind jij 1 van de 10 Gouden Condooms in je bestelling. Hiermee win jij een jaarvoorraad Condoomfabriek.nl Condooms!

Condoomfabriek.nl condooms kopen