Condooms kopen met je telefoon

Op Condoomfabriek.nl kun je condooms bestellen en betalen met veel verschillende betaalmethoden. O.a. de bekende betaalmethoden zoals Ideal, Paypal en bankoverschrijving zijn beschikbaar. Wat veel mensen nog niet weten is dat je condooms en alle andere producten zoals sextoys en glijmiddel ook kunt afrekenen met de telefoon. Het afrekenen gaat door middel van het bellen naar een 0900 nummer.

 

Hoe werkt het?

1. Plaats een bestelling op Condoomfabriek.nl en doorloopt het normale bestelproces.

 

2. Kies de gewenste verzendmethode voor het leveren van je condooms en andere artikelen.

 

3. Kies op het betaalmethode scherm voor de optie "Telefoon".

 

4. Je wordt doorverwezen naar de betaalpagina waar je het totaalbedrag en het 0900 nummer ziet.

 

5. Bel 0900-1599 en voer de code in die bij stap 1 staat. Je ziet vervolgens de betaalbalk vollopen. Blijf aan de lijn tot de verbinding automatisch wordt verbroken.

 

6. De bestelling is voltooid en zal zo snel mogelijk worden geleverd.

 

 

Wat zijn de kosten?

Het betalen met de telefoon is iets duurder dan de andere betaalmethodes. Dit komt omdat de telecomprovider ook kosten in rekening brengt. Condoomfabriek.nl krijgt dus een lager bedrag dan je daadwerkelijk betaald via je telefoonrekening. Hierdoor zijn de kosten iets hoger.

 

 

Wat zie ik op mijn telefoonrekening?

Het 0900 nummer van Condoomfabriek.nl wordt ook gebruikt voor andere diensten. Niemand ziet dus dat je condooms hebt besteld. Op je telefoonrekening staat enkel het 0900 nummer en de gemaakte kosten. Niet welke dienst je hebt afgenomen. Ook aan de telefoon hoor je een algemeen bandje waarin Condoomfabriek.nl niet wordt genoemd. Condooms bestellen is dus ook met telefoonbetalingen volledig anoniem!

 

 

Waarom condooms met de telefoon betalen?

Door met de telefoon te betalen kun je altijd en overal condooms kopen. Je hoeft niet direct te betalen gezien het geld pas aan het eind van de maand van je telefoonrekening wordt afgeschreven. Hierdoor kun je toch al condooms bestellen en later pas betalen via je eigen provider.


Condooms kopen