Condoomfabriek viert 10-jarig jubileum!

Deze maand bestaat Condoomfabriek.nl al weer tien jaar en dit willen we natuurlijk vieren! Condoomfabriek.nl is begonnen als dé website waar je anoniem condooms kon bestellen en is in enkele jaren uitgegroeid tot de grootste webshop met erotische artikelen. Ons succes willen we de hele maand mei vieren en dat doen we graag met jou!

 

Condoomfabriek.nl door de jaren heen

Condoomfabriek.nl is in 2005 opgericht als online verkooppunt van condooms. Tijdens onze groei zijn we de afgelopen 10 jaar regelmatig in het nieuws gekomen met verschillende ‘’hoogtepunten’’:

- Uit ons onderzoek (2014) over XL condooms bleek dat Zuid-Holland het ‘’grootst geschapen’’ zou zijn en dit werd landelijk opgepakt;
- Condoomfabriek.nl werd in 2013 de eerste verkoper van Safe producten;
- In 2011 werden de ‘Paus’ condooms van Condoomfabriek.nl wereldnieuws nadat deze werden uitgedeeld in Rotterdam. Dit werd gedaan als statement tegen de oproepen van Paus Benedictus om geen voorbehoedsmiddelen te gebruiken;
- Later dat jaar werd Condoomfabriek.nl Proud Partner van de Amsterdam Gay Pride;
- In 2010 bleek uit een onderzoek dat condooms met een smaak het meest populair waren en er behoefte was aan een nieuwe smaak: condooms met alcohol.

 

In 10 jaar naar volwassenheid

Condoomfabriek.nl biedt al tien jaar kwalitatief goede producten aan en heeft leuke spraakmakende acties. Het aanbod van Condoomfabriek.nl is door de jaren heen steeds uitgebreider geworden. Zo heb je de keuze uit vele soorten erotische producten van diverse merken. Condoomfabriek.nl blijft producten en merken toevoegen om zo aan de vraag van de klant te voldoen! Ondanks dat kwam de uitstraling van de webshop na 9 jaar niet meer helemaal overeen met wat De Condoomfabriek.nl voor ogen had. Daarom zijn de website én het logo in september 2014 vernieuwd voor een meer volwassen uitstraling. Hier hebben we veel positieve en leuke reacties op gehad!

 

Vier het jubileum met korting!

Wij vieren ons 10-jarig bestaan natuurlijk niet alleen! De hele maand mei zal in het teken staan van spectaculaire acties voor het jubileum. Zo zullen er hele leuke kortingsacties zijn op mooie producten. Iedere klant ontvangt een GRATIS jubileumcadeau bij een bestelling vanaf €15,- met diverse Condoomfabriek.nl topproducten. Ook leuk om iemand cadeau te geven! En je kunt kans maken op een condoompakket voor 1 jaar lekker beschermd vrijen als jij een Gouden Condoomfabriek.nl Condoom in je bestelling* vindt. Volg Facebook, Twitter of Google+ voor de speciale kortingscode en blijf op de hoogte van onze acties.

Vier samen met ons het 10-jarig bestaan van Condoomfabriek.nl!

* Let op: je kunt het condoompakket alleen winnen als je Condoomfabriek.nl condooms hebt besteld.