Gratis meetlint bij aankoop van Condooms

Shoppen bij Condoomfabriek resulteert vaak in de vraag: welke maat condooms moet ik kopen? Het antwoord daarop is best belangrijk, want een te klein condoom kan scheuren en een te grote kan vroegtijdig afglijden. Daarbij zorgt de verkeerde maat condoom voor minder gevoel tijdens de seks. Daarom ontvang je nu een meetlint bij iedere condoombestelling! De actie loopt tot 1 september!

 

Meetlint bij Condooms

Wellicht klinkt het een beetje raar; een meetlint als je al condooms hebt besteld. Toch is het een handig item om erbij te hebben. Zeker met het oog op de toekomst. Zolang je de verpakking van de condooms namelijk dichtlaat, kan je deze altijd nog ruilen. Zo kan je na aankoop van het condoom meten of je wel de juiste maat van het condoom hebt besteld.

 

Condoommaatmeter gebruiken

Als je het meetlint hebt gebruikt, kan je de maten invoeren in de condoommaatmeter. Deze is door Condoomfabriek speciaal voor haar klanten ontwikkeld. Stel de meter in op de juiste maten en klik op ‘toon condooms o.b.v. mijn grootte’. Je krijgt dan alle condooms te zien in jouw maat. Nu kun je rustig bepalen of je voor de standaard condooms gaat of toch liever condooms met ribbels of nopjes.

 

Filters gebruiken

Mocht dit niet toereikend zijn, kun je de juiste maat ook uit het aanbod filteren. Als je naar de pagina gaat waar het complete aanbod condooms te vinden is, zie je aan de linkerkant een aantal filters staan. Je kan daar naast prijs en merk ook filteren op breedte en lengte. Selecteer de gewenste maten en de pagina zal automatisch de bijbehorende condooms tonen.