Tekort aan Condooms? Deze Condoomfabriek blijft gewoon open!

De afgelopen dagen zagen wij veel berichten voorbij komen over het wereldwijd dreigende tekort aan condooms. Het tekort dreigt door de lockdown in Maleisië, waardoor bedrijf Karex Berhad geen condooms meer kan produceren. Om iedereen een beetje gerust te stellen, hebben we hier alle belangrijke informatie over condooms en het coronavirus op een rijtje gezet.

Niet alle condoom fabrieken gesloten

Het sluiten van de fabriek van het bedrijf Karex Berhard, heeft geen invloed op alle condooms. Niet alle condooms worden namelijk geproduceerd bij Karex Berhard. Merken als Safe en Condoomfabriek worden geproduceerd bij een ander bedrijf, in een andere fabriek. Deze fabriek is op dit moment nog wel actief, waardoor het tekort niet ontstaat voor alle condoom merken.

Ruime voorraad

Naast het feit dat niet alle fabrieken gesloten zijn en er dus altijd condooms beschikbaar blijven, is de voorraad van producten op condoomfabriek.nl zeer ruim. Ieder jaar bekijken we wat de voorraad van alle producten is en wordt deze aangevuld. Enkele maanden geleden is dus het gehele assortiment aangevuld. Hierdoor hoef je dus niet bang te zijn dat je komende zomer bij ons geen condooms meer kunt bestellen.

Zelfde levertijden

Door alle berichten in de media hebben we gezien dat de vraag naar condooms is toegenomen. Daarom kunnen we ons voorstellen dat jij je afvraagt of de bestelde condooms, door de drukte, wel op tijd geleverd worden. Deze vraag kunnen wij volmondig beantwoorden met: JA!. Onze collega’s in het magazijn werken nog steeds door. Uiteraard op gepaste afstand, maar dit zorgt er wel voor dat nog steeds geldt: voor 23:30 besteld = morgen in huis. Wil je een voorraadje condooms inslaan? Dan kan je dat dus zonder zorgen bij ons doen.