Condoomfabriek

Condoomfabriek.nl heeft verschillende producten van eigen merk, met name een uitgebreid aanbod van condooms en glijmiddel. Condoomfabriek.nl is daarmee het tweede grote condoommerk van Nederland, naast het bekende Durex. Alle condooms van Condoomfabriek.nl zijn CE gekeurd en dus van de beste kwaliteit. Ook de lijn Condoomfabriek.nl glijmiddel is van de hoogste kwaliteit en toch voor een lage prijs te krijgen!

Condoomfabriek.nl condooms

In het assortiment zitten vele soorten Condoomfabriek.nl condooms in zowel een cilindrisch als anatomisch model. Maar het uitgebreide assortiment van Condoomfabriek.nl bevat ook condooms met verschillende smaken (bijvoorbeeld aardbei of Piña Colada), met ribbels of noppen voor extra stimulatie, extra dunne voor extra genot en natuurlijk in verschillende maten. De verschillende soorten condooms zijn in meerdere aantallen te bestellen: 5 stuks, 10 stuks, 36 stuks of in grootverpakking (72 stuks).
 

Condoomfabriek.nl glijmiddel

Ook glijmiddel zit in het assortiment van Condoomfabriek.nl. Net zoals het uitgebreide aanbod van condooms, heb je ook een ruime keuze in Condoomfabriek.nl glijmiddel. Kies voor een glijmiddel op siliconenbasis of op waterbasis of ga voor een lekker smaakje. Verder heeft Condoomfabriek.nl ook glijmiddelen met een extra eigenschap zoals de Condoomfabriek.nl Glijmiddel Warming waardoor de gevoeligheid wordt vergroot wat voor een extra stimulans zorgt.

Wil je de keuze hebben uit een groot aanbod condooms en glijmiddel maar wel voor een lage prijs? Bekijk het gehele assortiment van Condoomfabriek.nl.