Beste condooms

De meest veilige manier van veilig vrijen is het gebruik van condooms. Deze beschermen je tegen ongewenste zwangerschap en SOA's (seksueel overdraagbare aandoeningen). De kwaliteit van het voorbehoedsmiddel is afgelopen jaren steeds beter geworden en ze moeten aan steeds meer eisen voldoen om verkocht te mogen worden. Daarnaast zijn er zoveel verschillende condooms op de markt zodat er voor iedereen met iedere maat wel een passend rubbertje beschikbaar is. Maar de vraag is wat is voor jou nu het beste product?
 

Wat is het beste condoom?

Helaas is deze vraag lastig te beantwoorden. Dit komt omdat voor iedereen het antwoord anders zal zijn. Het begint al met de maat. Een condoom mag strak zitten maar natuurlijk niet zo strak dat het gaat knellen. Een te grote voorbehoedsmiddel is echter ook weer niet goed omdat dan het risico bestaat dat het dan afglijdt tijdens het vrijen. Het is dus belangrijk dat je goed kijkt welk maat je nodig hebt. Meet je penis goed op in zowel de lengte als breedte zodat je precies weet welke maat voor jou het beste is.

 

Soorten condooms

Er zijn honderden soorten condooms. Denk hierbij aan ribbel, ultra dunne, extra sterke en vele andere soorten rubbertjes. Welk voorbehoedsmiddel voor jou het beste is hangt geheel af van je eigen wensen. Kom je te snel klaar dan zijn er orgasme vertragende kapotjes. Gaat het juist te langzaam, kies dan voor ultra dun voor meer gevoel. Is geen van beide het geval dan zijn natuurlijk de standaard condooms prima. Wij adviseren de diverse soorten te proberen om te zien welke het prettigst is. Daarnaast is het natuurlijk ook leuk om eens wat anders te proberen dan de standaard versie.

 

Latex allergie

De meeste voorbehoedsmiddelen zijn gemaakt van latex. Gelukkig zijn er voor de mensen met een latex allergie ook latex vrije condooms. Helaas zijn de latex vrije rubbers zeer beperkt in keuze omdat deze niet veel geproduceerd worden. Dit komt doordat de vraag naar latex vrij niet heel groot is waardoor het produceren duurder wordt.

 

Merk condooms beter

Vaak wordt aangenomen dat een merk zoals Durex beter is dan de vaak goedkopere en minder bekende merken. Uit de vele testen afgelopen jaren gedaan door de consumentenbond blijkt echter steeds weer dat de kwaliteit los staat van de bekendheid. Sterker nog: de goedkopere merken komen vaak beter uit de test dan de duurdere.

 

Iets nieuws proberen

Wil je eens iets nieuws proberen? Bestel dan de Wingman Condooms De Wingman is speciaal gemaakt met een soort vleugeltjes om te zorgen dat het rubbertje gemakkelijk omgedaan kan worden. Daarnaast zijn deze ultra dun voor een ultiem gevoel.

 

Lees ook:
Weet jij alles over de houdbaarheid van condooms?
Hoe veilig is een condoom?
- Condooms meenemen op vakantie?
Wanneer heb je een XL condoom nodig?
Aftrekken en Pijpen met condoom?
- Hoe kun je glijmiddel uit je lakens krijgen?

 

Bestel de beste Condooms

[[P,311,4,3,nofilter]]

Bekijk alle soorten condooms >