Soorten condooms

Condooms met ribbels en nopjes

Condooms met ribbels en nopjes, zorgen voor extra stimulatie bij de vrouw. Ribbels condooms worden dan ook niet alleen gebruikt kunnen worden voor veiligere seks, maar ook voor extra genot! Deze speciale condooms zijn even veilig als alle andere condooms, maar zijn toch een beetje anders: er zitten ribbels en/of noppen op! Deze kleine vormen in het condoom zorgen voor extra prikkels tijdens de penetratie, zodat zowel de vagina als de penis extra stimulatie krijgt. Dit zorgt er voor dat je genot van de vrijpartij beter kan worden, zeker het proberen een keertje waard toch? Condooms met ribbels en nopjes zorgen voor extra stimulatie én voor veilige seks. Als het je allebei leuk lijkt: lekker proberen! Door te experimenteren met seks ontdek je altijd leuke en nieuwe dingen.

Lees meer...

Ribbel condooms

Een ribbel condoom heeft langs de hele lengte van het condoom een geribbelde textuur. Dit is aangebracht door op plaatsen het condoom wat breder te maken en op andere plaatsen het condoom van normale diameter te laten. De structuur die zo ontstaat zorgt voor extra stimulatie tijdens de seks. De ribbels van het condoom zijn in het materiaal gevormd, dus hiermee kun je extra genieten. Een ribbel condoom is net zo veilig als condooms zonder.

Condooms met noppen

Noppen condooms hebben, net zoals condooms met ribbeltjes, extra textuur voor stimulatie. In plaats van gelijkmatige ribbels hebben deze condooms over de hele lengte kleine nopjes. Deze nopjes zijn gemaakt van hetzelfde rubber als het condoom, maar wat steviger. Dit geeft een extra dimensie tijdens de seks. De noppen op het condoom zijn natuurlijk niet zo stevig dat ze lastig zijn, ze geven wat mee. Dus voor wie wat extra genot zoekt tijdens een vrijpartij, iedereen dus, is het condoom met noppen spannend om eens te proberen.

Meningen over condooms met nopjes of ribbels

Alle mensen zijn verschillend en iedereen heeft zijn of haar eigen voorkeur. Zo is het met condooms natuurlijk precies hetzelfde. Sommige mensen vinden het fijn en willen niets anders, andere mensen geven er niet zo veel om. Er zijn mannen die zelf het noppen condoom fijner vinden, omdat deze rond de eikel van de penis zorgt voor meer stimulatie. Andere mannen vonden juist dat het ribbel condoom er voor zorgde dat ze het langer uit hielden voor het orgasme. Bij vrouwen lopen de meningen ook uiteen. Sommigen geven aan dat dit het verschil maakt tussen vaginaal klaar kunnen komen of niet, terwijl anderen er niets van voelden. Zoals we zeiden: alle mensen zijn anders, dat geldt natuurlijk ook voor condoomvoorkeuren.

Merken van condooms met ribbels en/of noppen

Bij Condoomfabriek.nl kun je verschillende soorten ribbel condooms en noppen condooms kopen. Het eigen merk van Condoomfabriek.nl kun je kopen met nopjes of met ribbeltjes. Beide zijn ook beschikbaar in grootverpakking, dat levert flinke korting op. Verder kun je hier ook de Durex Pleasuremax condooms kopen. Het Durex Pleasuremax condoom heeft zowel kleine nopjes als ribbeltjes, zodat je van allebei die soorten kunt genieten. Ook van het Durex Pleasuremax condoom kun je een grootverpakking kopen.