Ideale opblaaspoppen voor vrijgezellenfeest

Iedereen heeft wel eens vrienden die binnen afzienbare tijd gaan trouwen. Op zo’n moment is het aan jou en je kameraden om hem een mooi afscheid van zijn vrijgezellenbestaan te bezorgen. Dit doe je natuurlijk met een te gek vrijgezellenfeest. Wanneer je zo’n feest helemaal af wilt maken, scoor je natuurlijk een opblaaspop met het uiterlijk van zijn favoriete pornoster of celebrity. Hoe meer zielen, des te meer vreugd! Toch? We zetten hier daarom uiteen waarom een opblaaspop een welkome gast op een vrijgezellenfeest is.
 

Voordelen sekspop

Het eerste en grootste voordeel van een opblaaspop, is dat je hiermee geen stripper in huis haalt. De toekomstige vrouw van je maat gaat dit zeker waarderen. Een sekspop is zacht, heeft meerdere gaten en is hoogstwaarschijnlijk bijna naakt, dus leuk om naar te kijken.

Een ander voordeel is dat je het ‘guys only’ idee van de avond niet verbreekt. Een opblaaspop is een nep-vrouw: ze zeurt niet, heeft geen mening en is alleen maar uitgenodigd omdat ze zo’n lekker ding is.

Verder is het is natuurlijk niet waarschijnlijk dat je Beyoncé, Britney of Katy zo ver krijgt om naar Nederland te vliegen voor je vrijgezellenfeest. En laat het nu net zo zijn dat deze prachtige vrouwen ook in de vorm van een opblaaspop verkrijgbaar zijn! Op deze manier zijn ze er toch een beetje bij.
 

Vrijgezellenfeest opdrachten met opblaaspop

Je kunt van allerlei dingen bedenken om met een opblaaspop te doen, maar de meeste dingen die meteen in je op komen zijn misschien niet zo geschikt voor in het openbaar. Om je een paar ideeën te geven waar niemand raar van zal opkijken, hebben wij wat leuke vrijgezellenfeest opdrachten bedacht met een opblaaspop:
 

Het geile foto spel

Wanneer de bruidegom altijd al een keer een sexy foto van hem en Beyoncé wilde hebben is dit zijn kans! Laat al je maten hun meest geile pose aannemen samen met de opblaaspop en lach je kapot om de resultaten. Of laat de aanstaande bruidegom aan voorbijgangers vragen hem op de foto te zetten samen met zijn prachtige opblaaspop.
Tip: met meerdere verschillende opblaaspoppen heb je langer plezier!
 

Standjes spel

Dit spel is heel simpel. Iedereen krijgt een minuut om zoveel mogelijk standjes met de sekspop te doen. Wie de meeste standjes kan laten zien, wint! Zo kun je ook nog ideeën opdoen voor in jouw eigen slaapkamer. Ook leuk voor de bruidegom, zo kan hij zijn bruid op hun huwelijksnacht verrassen met een scala aan nieuwe moves die hij op een onschuldige manier geleerd heeft. Dus we zullen het maar een echte win-win situatie noemen.

Al overtuigd dat je een opblaaspop op je vrijgezellenfeest wilt uitnodigen? Check dan meteen onze opblaaspoppen categorie om je slag te slaan!

opblaaspop bestellen