De Kamasutra standjes van de Condoomfabriek.nl

Afgelopen weekend was de Kamasutrabeurs in de Jaarbeurs te Utrecht. In de aanloop naar deze erotische lifestyle beurs, hebben we bijna twee weken lang op onze Facebook pagina het standje van de dag met jullie gedeeld.

Ben je benieuwd welke Kamasutra standjes er allemaal op Facebook hebben gestaan of wil je ze nog een keer bekijken? Hieronder hebben wij voor jou een overzicht gemaakt van de verschillende standjes die de revue gepasseerd hebben.
 

Kamasutra standjes instructies:

Woensdag 22 januari: Standje: "Voetjes in de lucht"
Zij gaat liggen en laat haar voeten steunen op zijn schouders. Hij knielt voor haar en spreidt zijn benen. Met zijn handen pakt hij de heupen van zijn partner vast.

Donderdag 23 januari: Standje: "De kruiwagen"
Zij gaat met gespreide benen op haar buik liggen en steunt op haar handen. Hij tilt haar op bij haar benen en penetreert haar.

Vrijdag 24 januari: Standje: "Keukenwerk"
Zij staat op een bed of op een stoel en leunt met haar rug tegen zijn borstkas. Haar benen zijn licht gebogen. Hij pakt haar bij de billen vast en penetreert haar.

Zaterdag 25 januari: Standje: "De overgave"
Hij ligt op zijn rug, en zij ligt ruggelings op hem. Ze steunt op haar ellenbogen en haar benen zijn lichtjes gebogen. Hij houdt haar vast en penetreert haar. Zij kan haar bekken op en neer bewegen.

Zondag 26 januari: Standje: "De sexy V"
Voor dit standje moet je best lenig zijn! Zij zet zich op de rand van een tafel. Ze legt haar benen op de schouders van haar partner. Hij houdt haar benen vast en beweegt naar voren en naar achteren.

Maandag 27 januari: Standje: "De Superman!"
Hij staat achter zijn partner en leunt iets naar achteren. Hij houdt haar heupen vast en zij klemt haar benen om zijn middel. Dit standje is heel sportief en niet lang vol te houden. Je kunt daarom ook variëren met andere standjes.

Dinsdag 28 januari: Standje: "De aanbidding"
Zij zit op handen en knieën en hij zit achter haar. In dit standje is er een zeer diepe penetratie voor de vrouw waarbij de G-spot wordt gestimuleerd. Hij kan ook haar clitoris en borsten strelen.

Woensdag 29 januari: Standje: "De stoelendans"
De stoelendans zoals je hem nog niet kent! Hij zit comfortabel op de grond, of op een stoel. Zij zit op zijn schoot en beweegt van voor naar achter of op en neer. Hij heeft nu zijn handen vrij om haar stevig vast te pakken.

Donderdag 30 januari: Standje: "De achterwaartse rit"
Hij gaat liggen. Zij gaat achterstevoren op hem zitten en beweegt van voor naar achter. In dit standje kan zij haar eigen clitoris strelen.

Vrijdag 31 januari: Standje: "Pas op voor het nietmachine standje’"
Dit is het ideale standje voor na werktijd! Zij gaat op de rand van een bureau of tafel liggen en plaatst haar handen onder haar billen. Haar benen houdt ze kaarsrecht in de lucht. Hij pakt haar benen vast, tilt haar bekken iets van de grond en penetreert haar.

Zaterdag 1 februari: Standje: "De wilde rodeo"
Bij dit standje ligt hij onderop. Zij zit op hem, naar hem gedraaid, en beweegt van voor naar achter. Hij kan mee bewegen en zijn partner strelen.

Zaterdag 2 februari: Standje: "De klauteraar"
Hij staat recht en draagt zijn partner. Zij klemt zich om hem heen. Een slim trucje? Zij kan steun vinden door haar voeten op een bed of zetel te laten rusten. Nu kan hij beginnen en haar als een lift op en neer doen gaan!