Condooms door de jaren heen

Een aantal jaar geleden werden condooms alleen geleverd in de standaard, saaie verpakking. Om dit wat spannender te maken, zijn condoomhoesjes bedacht. Dit zijn één stuks condoomverpakkingen met de mogelijkheid deze in kleine oplages te bedrukken met een aansprekend ontwerp. Een leuke bijkomstigheid van deze condoomhoesjes is dat ze ook enorm geschikt zijn als bijvoorbeeld promotiemiddel (promotie condooms!) en als grappig bedankje voor bruiloften.

Door de jaren heen zijn er veel verschillende condoomhoesjes ontworpen met een Condoomfabriek.nl condoom, de één nog leuker dan de ander. We laten je graag de tien allerleukste condoomhoesjes – in willekeurige volgorde - van de afgelopen jaren zien!

‘Paus’ Condoom(Condoomfabriek.nl)

In mei 2010 werden de ‘paus’ condooms van Condoomfabriek.nl wereldnieuws. Deze condooms waren een ludieke actie als statement tegen de oproepen van de toenmalig kerkelijk leider om geen condooms te gebruiken. Op het condoomhoesje stond de tekst ‘I said no! We say yes!’. De wereldwijde aandacht van dit condoomhoesje bewijst de hoge promotiewaarde die een goede actie met zich mee kan brengen.

Zet jij mijn kroontje op?(Condoomfabriek.nl)

Een leuke inhaker op de troonswisseling van 30 april 2013. Dit condoomhoesje had de dubbelzinnige tekst ‘Zet jij mijn kroontje op? Dan maak ik jouw mijn Koningin!’. Op deze verpakking stond het poppetje uit het logo van Condoomfabriek.nl met een kroontje in zijn handen.

Verder feesten bij mij?(538)

Dit condoomhoesje was speciaal ontworpen voor het beroemde Koninginnedagfeest van 538 op het Museumplein in Amsterdam. De condoomhoesjes met daarop de tekst ‘Verder feesten bij mij?’ werd door promotiemedewerkers van 538 uitgedeeld onder alle feestgangers.

Stoute meisjes? Slimme jongens!(FHM)

Een condoomhoesje ontworpen voor de legendarische rubriek ‘Stoute meisjes? Slimme jongens!’ van FHM – For Him Magazine. Dit condoomhoesje werd op de pagina van deze rubriek geplakt zodat de lezers van FHM ‘het’ met een FHM condoom konden doen.

Jouw tent of mijn tent?(Condoomfabriek.nl)

Een condoom bedoeld voor het festival seizoen. Om het jongeren iets makkelijker te maken contact te leggen, heeft Condoomfabriek.nl een condoomhoesje ontwikkeld met daarop de tekst ‘Jouw tent of mijn tent?’. Versieren was nog nooit zo makkelijk!

Bescherm je hardware!(Dynabyte)

Het reclamemiddel om antivirus software aan te prijzen! Dynabyte ontwikkelde een condoomhoesje met de tekst ‘Bescherm je hardware’ om op een opvallende manier virusscanners te promoten.

Zin in een date?(Condoomfabriek.nl)

De opvolger van het festival condoom was dit flirt condoom. Speciaal bedoeld om jongeren op een leuke manier iemand mee op date te vragen. Op het condoomhoesje staat ‘Zin in een date?’ gedrukt met daaronder ‘Bel me op: 06 - …………. . Voor het geven alleen even je telefoonnummer invullen!

Jij bent de klapperrrr van de week!(538)

Speciaal gedrukt voor 538, geïnspireerd op de hoogste binnenkomer van de week in de enige echte Nederlandse top 40. En zeg nou zelf, dat is toch een enorm compliment wanneer je zo’n condoom in je handen gedrukt krijgt?

Op syn Frysk (Sense / GGD Fryslân)

Bedacht door GGD Friesland om op een laagdrempelige manier Friese jongeren in aanraking te laten komen met condooms en daarmee dus met veilig vrijen. Op de achterkant van dit condoomhoesje stond het telefoonnummer van Sense gecommuniceerd, waar jongeren terecht kunnen met alle vragen over seks en voorbehoedsmiddelen.

Winnaar Condoomfabriek.nl Facebook Wedstrijd

In 2012 hield Condoomfabriek.nl een ontwerpwedstrijd op Facebook. Het leukste condoomhoesje – volgens de jury – is vervolgens geproduceerd. Op het winnende condoomhoesje staat ‘Do you know what would look good on you? ME!’ gedrukt.

Condooms kopen