Orgasme uitstellen

Je orgasme uitstellen is iets waar veel aandacht aan wordt besteed door mannen. Voor je gevoel kom je bijna altijd te snel aan bij het hoogtepunt. De grote vraag bij deze groep is dan ook: ‘Hoe kun je het hoogtepunt uitstellen?’. Dat is een goede vraag die beantwoord kan worden met bepaalde orgasme vertragende condooms, glijmiddel en crèmes.

Orgasme uitstellen met condooms

Eén van de hulpmiddelen die je als man kunt gebruiken om het klaarkomen mee uit te stellen is een orgasme vertragend condoom en momenteel bestaan er twee soorten orgasme vertragende condooms . Zo heb je een orgasme vertragend condoom wat aan de binnenkant is voorzien van een chemisch goedje en zijn er condooms die op een natuurlijke manier het orgasme uitstellen.

De condooms waar aan de binnenkant een chemisch goedje is aangebracht werken als volgt: zodra de man dit condoom omdoet komt de penis in aanraking met dit speciale glijmiddel. Dit glijmiddel zorgt ervoor dat de penis wordt verdoofd. Hierdoor wordt de man minder geprikkeld waardoor hij het langer vol kan houden dan normaal. De Durex Performa Condooms werken op deze manier.

Condooms die op een natuurlijke manier het orgasme uitstellen doen dit door het innovatieve ontwerp van het condoom. Deze condooms zijn aan de top van het condoom iets dikker dan normaal. Hierdoor wordt het gevoeligste deel van de penis minder gestimuleerd wat ervoor zorgt dat het hoogtepunt met gemak wordt uitgesteld. Condooms die zijn voorzien van dit unieke design zijn de Condoomfabriek.nl Performance Condooms en de Safe Performance Condooms.

Orgasme uitstellen met glijmiddel en crèmes

Gebruik je normaal gesproken geen condooms omdat jullie al lang samen zijn, dan kun je het orgasme natuurlijk ook uitstellen met bepaalde soorten glijmiddel en crèmes. Een bekend glijmiddel wat je hiervoor kunt gebruiken is Safe Glijmiddel Performance. Dit glijmiddel zorgt voor een verdovende werking op de penis waardoor je minder gevoelig bent voor stimulatie en daardoor de zaadlozing kunt vertragen.

Verder zijn er nog verschillende crèmes en gels verkrijgbaar om het orgasme uit te stellen zoals Touché Delay Gel, Dark Horse Delay Spray, Bull Power Delay Gel en Pjur Superhero Performance Spray. Al deze producten werken op dezelfde manier: breng de gel of crème een kwartier van te voren aan op de penis en laat het intrekken. Deze producten verdoven de penis lichtelijk waardoor je net zoals bij het glijmiddel minder gevoelig voor prikkels bent en het langer volhoudt.

Om je liefdesleven een boost te geven en de intieme momenten samen langer te laten duren kun je gebruik maken van één of meerdere van de in dit artikel beschreven producten. Met de speciale condooms, glijmiddel en crèmes kun je het orgasme met gemak uitstellen.

orgasme vertragende condooms