Condooms

Condooms

De condooms in het assortiment van Condoomfabriek.nl zijn met zorg geselecteerd en voorzien van het CE-keurmerk, waardoor ze veilig te gebruiken zijn. Op deze plaats kun je eenvoudig en snel anoniem condooms bestellen. Je kunt ook grootverpakking condooms bestellen. Daardoor heeft Condoomfabriek.nl voor ieder wat wils. Bestel je condooms vandaag nog eenvoudig online. Je bestelling wordt discreet bezorgd.

Vrijen is lekker om te doen, en het is natuurlijk belangrijk om het leuk te houden. Zorg er dus voor dat je altijd beschermd bent tegen de mogelijke gevaren van seks. Dit doe je door een goed condoom te gebruiken. Een condoom is een rubberen ‘hoesje’ dat de man om zijn stijve penis doet, voordat hij begint met seks. Een goed condoom heeft speciaal wat ruimte aan het einde voor het opvangen van het sperma zodra de man een orgasme krijgt. Doordat het sperma wordt opgevangen in het condoom, komt dit niet in contact met de partner. Dit is erg belangrijk, want bij contact van sperma kan een geslachtsziekte overgedragen worden of de vrouw zwanger worden. Condooms kopen zorgt ervoor dat je SOA’s en zwangerschappen vermijd.


Gebruik van condooms

Het is belangrijk dat je goede condooms gebruikt. De condooms die verkocht worden op Condoomfabriek.nl voldoen allemaal aan de hoogste eisen van kwaliteit om jou de beste bescherming te bieden tijdens de seks. Om een condoom goed aan te brengen, open je eerst de verpakking. Let er goed op dat je geen scherpe materialen gebruikt om hem te openen! Aan de rand van de verpakking zitten kleine karteltjes, welke je kunt gebruiken om de verpakking te openen.

Kijk vervolgens naar welke kant het condoom ‘afrolt’ en zet hem dan op de eikel van de stijve penis. Nu is het belangrijk dat je het ‘tuutje’ van het condoom dicht knijpt, voor je het condoom afrolt! Op die manier kan straks het sperma in dat tuutje opgevangen worden. Als je dit niet doet, zit er lucht tussen het condoom en je penis. Dat is niet de bedoeling, omdat daardoor het condoom kan knappen. Rol nu het condoom helemaal af tot dat hij niet verder kan. Hoewel op veel condooms al een beetje glijmiddel zit, is het slim om wat glijmiddel aan te brengen nadat je het condoom om hebt gedaan. Dit zorgt er voor dat penetratie gemakkelijker gaat.

Nadat je een orgasme hebt gehad, kun je terug trekken. Let er op dat je condoom om blijft als je je penis uit de vagina van je partner haalt! Zo voorkom je dat sperma toch nog naar binnen kan gaan. Nu kun je een knoopje leggen bij de opening van het condoom en het weggooien. Als je voor de eerste keer een condoom gaat gebruiken, is het slim om thuis eerst eens een keertje alleen te ‘oefenen’. Doe het eens om en probeer hoe het werkt. Zo voorkom je dat het niet lukt als dat nodig is! Als je dit doet, kun je lekkere seks hebben die ook nog eens veilig is! Veel plezier!
 

Soorten condooms

Je kunt verschillende soorten condooms kopen. De standaard condooms zijn allemaal van hoge kwaliteit, maar als je iets anders wilt proberen is er natuurlijk meer. Zo zijn er condooms met fijne smaakjes voor orale seks, ribbeltjes voor meer stimulatie en zijn er zelfs glow in the dark condooms! Deze zijn allemaal bedoeld om jouw plezier in de slaapkamer zo groot mogelijk te maken!
 

Formaat condooms

Om een condoom goed te gebruiken, is het belangrijk dat je een condoom van het juiste formaat gebruikt. Het standaard formaat is precies wat de meeste mannen nodig hebben, maar sommigen hebben natuurlijk een maatje meer of minder. Dit maakt niet uit, zo lang je maar het juiste condoom gebruikt! Zit het te strak, dan knapt het makkelijker. Zit het te los, dan schuift hij zo af. Dit wil je allemaal niet hebben. Een condoom dat niet goed zit, zorgt er ook nog eens voor dat seks minder lekker kan zijn! Condooms bestellen van het formaat dat je nodig hebt, is belangrijk. Zo blijft seks veilig en lekker.
 

Smoesjes? Altijd een condoom!

Je bent lekker aan het zoenen of zit midden in je voorspel en het is tijd voor seks! Dat is erg fijn. Om dat zo te houden, is dit het moment dat je een condoom pakt en alvast klaar legt. Uit onderzoeken en enquêtes blijkt dat mensen die geen condoom gebruiken dat niet doen omdat ze in de passie dit vergeten of geen zin hebben om de fijne sfeer te verpesten. Het is natuurlijk wel belangrijk om het veilig te doen. Want niets verpest de sfeer na de seks zo erg als dat jij je zorgen moet maken over een zwangerschap of misschien zelfs over een akelige geslachtsziekte. Dit voorkom je door alvast een condoom klaar te leggen en meteen te gebruiken voordat je begint met penetratie of orale seks. Condooms bestellen op Condoomfabriek.nl zorgt voor lekkere én veilige seks! Hier vind je alle Topmerken als Durex, My Size en Wingman. Enjoy!
 

Vragen over condooms

Zoals je gemerkt hebt is er een hoop te vertellen over condooms. Naast het gebruiken van condooms, de soorten condooms en het formaat van condooms, is er nog veel meer praktische informatie over condooms te vinden. Deze extra informatie kun je vinden in het condoomfabriek.nl nieuws. Om niet lang te hoeven zoeken naar een antwoord op een potentiële vraag, hebben we de belangrijkste vragen op een rijtje gezet:

  • Wat is de houdbaarheid van een condoom?
  • Hoe veilig is een condoom?
  • Condooms gebruiken op vakantie? Meenemen of daar kopen?
  • Waarom zou je een condoom gebruiken bij het aftrekken en pijpen?
  • Wat zijn de beste condooms?
  • Wanneer heb je een XL condoom nodig?
  • Hoe vind je de juiste maat condooms?
  • Lees meer