Shots Toys

Shots Toys is een merk dat is ontwikkeld en ontworpen door het Nederlandse bedrijf Shots Media. Shots Media heeft verschillende producten voor volwassen, zoals seks speeltjes, lingerie, (erotische) dvd’s en nog veel meer. De meeste seks speeltjes van het bedrijf vallen onder het merk Shots Toys. Het doel van dit merk was om vrolijke en makkelijke seks speeltjes te laten verschijnen tussen alle vibrators, dildo's en andere erotische producten met een meer serieus karakter. Het is een groot merk en heeft al veel verschillende productlijnen en submerken gelanceerd zoals Ouch! en Twizzle. De speeltjes van het merk en de productlijnen hebben vaak een opvallende kleur.

Shots Toys vibrator

Shots Toys heeft diverse soorten vibrators. De speeltjes verschillen qua vorm, kleur of stimulatie. De vibrators zijn allemaal uit lichaamsvriendelijk materiaal gemaakt en zijn erop gericht om een complete belevenis te verzorgen met als uiteindelijk doel ultiem genot. Shots Toys heeft een groot assortiment van vibrators, mini vibes, vibrerende eitjes en nog veel meer. Bekijk nu het aanbod op Condoomfabriek.nl en vind de Shots Toy vibrator voor jou.

Shots Toys masturbator

De verschillende Shots Toys masturbators zijn gericht op het genot van de man. Door variatie en diversiteit zorgt ieder artikel weer op een andere manier voor prikkelende ervaringen en plezier. De Shots Toys masturbators zijn allemaal huidvriendelijk en makkelijk in gebruik. Op Condoomfabriek.nl kun je onder andere de Easy Rider Oral Deluxe, Easy Rider Anal deluxe, Shots Virgin Pussy Masturbator en veel meer kopen.

Bekijk hieronder het complete aanbod Shots Toys producten die Condoomfabriek.nl aanbiedt.