Blogs en nieuws

Opblaaspoppen.jpg

Ideale opblaaspoppen voor vrijgezellenfeest

maandag 4 augustus 2014

Iedereen heeft wel eens vrienden die binnen afzienbare tijd gaan trouwen. Op zo’n moment is het aan jou en je kameraden om hem een mooi afscheid van zijn vrijgezellenbestaan te bezorgen. Dit doe je natuurlijk met een te gek vrijgezellenfeest. Wanneer je zo’n feest helemaal af wilt...

NC3.jpg

Nationale Condoom Onderzoek 2014

maandag 14 juli 2014

Net als in 2013 is dit jaar onderzocht wat Nederland weet en vindt van condooms middels het Nationaal Condoom Onderzoek. De uitkomsten van Het Nationale Condoom Onderzoek 2013 hebben als basis gediend voor het Nationale Condoom Onderzoek 2014. De uitslagen van dit nieuwe onderzoek zijn grondig geanalyseerd en de meest opvallende uitkomsten willen wij graag met je delen.

Chlamydia1.jpg

Zelftest voor Chlamydia: Wat, hoe en waarom?

maandag 10 maart 2014

Chlamydia is de meest voorkomende soa van Nederland. Het komt voornamelijk voor onder vrouwen in de leeftijd van 20 tot 25 jaar, echter kan iedereen (ook mannen!) chlamydia oplopen. Je kunt chlamydia oplopen door onveilige seks te hebben. In eerste instantie kent de soa maar weinig klachten, maar wanneer het onbehandeld blijft kan het leiden tot ernstige gevolgen. Lees hieronder meer over wat de symptomen zijn, mogelijke gevolgen en waarom het belangrijk is om jezelf te testen.

Valentijnsdag.jpg

Spannende Valentijnscadeaus

donderdag 6 februari 2014

Nog maar heel even en dan is het weer 14 februari. Op deze dag vieren veel mensen Valentijnsdag. Op Valentijnsdag kunnen jij en je geliefde aan elkaar laten zien hoeveel jullie voor elkaar betekenen en elkaar daarom eens fijn verwennen. En waar kunnen jullie elkaar beter verwennen dan in de slaapkamer? Met een valentijnscadeau van [host] kun je Valentijnsdag net wat leuker en spannender maken. Daarom hebben we speciaal voor deze dag een selectie gemaakt uit onze producten, die wij zien als echte Valentijnsdag tips.

De_stoelendans.jpg

De Kamasutra standjes van de Condoomfabriek.nl

dinsdag 4 februari 2014

Afgelopen weekend was de Kamasutrabeurs in de Jaarbeurs te Utrecht. In de aanloop naar deze erotische lifestyle beurs, hebben we bijna twee weken lang op onze Facebook pagina het standje van de dag met jullie gedeeld.

Ben je benieuwd welke Kamasutra standjes er allemaal op Facebook...

AloeVera.jpg

Een verzorgend condoom?

dinsdag 4 februari 2014

In oktober 2013 lanceerde Safe het allereerste verzorgende condoom in de wereld: het Safe Caring (Aloë Vera) condoom. Maar wat is een verzorgend condoom nu eigenlijk? Deze...

durex-orgasmic-x12.jpg

Orgasme uitstellen

dinsdag 26 november 2013

Je orgasme uitstellen is iets waar veel aandacht aan wordt besteed door mannen. Voor je gevoel kom je bijna altijd te snel aan bij het hoogtepunt. De grote vraag bij deze groep is dan ook: ‘Hoe kun je het hoogtepunt uitstellen?’. Dat is een goede vraag die beantwoord kan worden met bepaalde orgasme vertragende condooms, glijmiddel en crèmes.

Pasante-Female-Condom.jpg

Het verschil tussen mannen en vrouwencondooms

maandag 30 september 2013

Wat een (mannen)condoom is, weten veel mensen wel en hoe dit condoom gebruikt moet worden ook. Maar een vrouwencondoom… Dat is voor veel mensen nog onbekend terrein. Wat is een vrouwencondoom en hoe kun je deze gebruiken? Deze vragen komen vaak binnen bij onze klantenservice en in dit...

iStock_000054401874_XXXLarge.jpg

Condooms door de jaren heen

woensdag 17 juli 2013

Een aantal jaar geleden werden condooms alleen geleverd in de standaard, saaie verpakking. Om dit wat spannender te maken, zijn condoomhoesjes bedacht. Dit zijn één stuks condoomverpakkingen met de mogelijkheid deze in kleine oplages te bedrukken met een aansprekend ontwerp. Een...

iStock_000029450958_Double.jpg

Condooms op vakantie: hoe zit het met de veiligheid

maandag 15 juli 2013

Je gaat op vakantie naar een heerlijk zonnig land, ontmoet daar een leuke vakantieliefde, maar je hebt geen condooms meegenomen. Zijn de condooms die je in het buitenland kunt kopen wel betrouwbaar? Of is het beter om, voordat je op vakantie gaat, condooms in Nederland te kopen?

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11