Blogs en nieuws

condooms.jpg

De leukste condoom weetjes

vrijdag 20 februari 2015

Veilig vrijen doe je natuurlijk met een condoom. Het dragen van een condooms tijdens seks beschermt jou en je partner tegen zowel ongewenste zwangerschappen als SOA’s. Zorg daarom dat je altijd een condoom draagt. Vind je het vrijen met condoom minder lekker? Probeer dan eens verschillende...

Explicit_Blue.jpg

De introductie van Explicit Blue op Condoomfabriek

vrijdag 13 februari 2015

Je kunt op [host] diverse stimulerende producten vinden. Deze producten kunnen niet alleen jouw prestaties in bed verbeteren maar ook je seksleven een boost geven. Met stimulerende producten kunnen jullie langer en intenser van elkaar genieten! Er zijn zowel stimulerende producten voor hem als voor haar verkrijgbaar. Zo is er bijvoorbeeld de Deep Throat Spray of Delay Gel en vanaf nu is ook de erectiepil van Explicit Blue verkrijgbaar op [host]. Dankzij deze natuurlijke erectiepil wordt jouw erectie gestimuleerd. En wie wordt daar nou niet blij van? Hieronder vind je meer informatie over deze nieuwe erectiepil voor mannen.

phonegeld.jpg

Condooms kopen met je telefoon

maandag 26 januari 2015

Op [host] kun je condooms bestellen en betalen met veel verschillende betaalmethoden. O.a. de bekende betaalmethoden zoals Ideal, Paypal en bankoverschrijving zijn beschikbaar. Wat veel mensen nog niet weten is dat je condooms en alle andere producten zoals sextoys en glijmiddel ook kunt afrekenen met de telefoon. Het afrekenen gaat door middel van het bellen naar een 0900 nummer.

Safe-Trio-Pack.jpg

Glijmiddel soorten

zondag 25 januari 2015

Glijmiddel is een belangrijk onderdeel voor een succesvolle avond. De vrouwelijke vagina wordt zelf op een natuurlijke wijze "vochtig" maar het kan nodig zijn wat extra's te gebruiken om schuren te voorkomen. Op [host] vind je diverse soorten en merken.

Op ieder

c9b77e23-1ca0-4145-82d1-bf3e9f569873_condoom.jpg

Voorkom fouten met condooms

woensdag 21 januari 2015

Condooms voldoen aan enorme kwaliteitseisen, zijn heel betrouwbaar en dat voor een bedrag van nog geen euro per stuk. Dit komt vooral omdat deze in enorme aantallen worden geproduceerd. Ze beschermen je tegen allerlei SOA's en natuurlijk tegen ongewenste zwangerschap mits je het rubbertje goed gebruikt natuurlijk. Hieronder vind je enkele tips om fouten met het gebruik te voorkomen.

vibrator kiezen

Vibrator kiezen

zondag 18 januari 2015

De vibrator wordt steeds populairder en dat is niet zo gek want het biedt een heerlijke ervaring voor zowel mannen als vrouwen. Naast de bekende standaard tarzan zijn ook de sextoys voor mannen enorm in opkomst. Geen mond of hand kan tegen het seksspeeltje op door de aanhoudende trillingen en...

Safe condooms

Beste condooms

zondag 18 januari 2015

De meest veilige manier van veilig vrijen is het gebruik van condooms. Deze beschermen je tegen ongewenste zwangerschap en SOA's (seksueel overdraagbare aandoeningen). De kwaliteit van het voorbehoedsmiddel is afgelopen jaren steeds beter geworden en ze moeten aan steeds meer eisen voldoen om verkocht te mogen worden. Daarnaast zijn er zoveel verschillende condooms op de markt zodat er voor iedereen met iedere maat wel een passend rubbertje beschikbaar is. Maar de vraag is wat is voor jou nu het beste product?

Condooms_maken.jpg

Hoe worden condooms getest?

vrijdag 16 januari 2015

Alle condooms die je vindt in de webshop van [host] zijn uitgebreid getest. Hieronder lees je meer over hoe dezegetest worden om ervoor te zorgen dat ze allemaal aan de hoogste eisen voldoen! Rubbertjes kopen is op [host] niet alleen snel maar ook veilig!

Grootgeschapen3.jpg

Zuid-Holland het grootste geschapen

maandag 3 november 2014

[host] onderzoekt online condoom verkoop

Nijmegen, 27 oktober 2014 – Zuid-Holland heeft nu nog een andere reden om zichzelf de grootste te noemen. Niet alleen is het de provincie met de meeste inwoners van Nederland, maar nu heeft onderzoek onder ruim 25.000 klanten van de Nederlands...

condoomfabriek

Den Haag FM geeft 5000 condoomfabriek condooms aan Jip

woensdag 17 september 2014

[host] heeft voor Den Haag FM condoomhoesjes in de huisstijl van Den Haag FM geproduceerd en gevuld met condooms. Deze Haagse condooms zijn nu door Den Haag FM geschonken aan JIP: het Jongeren Informatiepunt in Den Haag.

Het JIP is hier heel blij mee, omdat er op deze ludieke manier een...

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11