Blogs en nieuws

Buttplug

De eerste keer met een buttplug!

woensdag 10 juni 2015

[[P,167,4,3,nofilter]]

BDSM speeltjes

Nieuw: speeltjes voor de ervaren BDSM'er

donderdag 28 mei 2015

Zoals je weet draait BDSM om een machtsrollenspel tussen een dom en sub, gebaseerd op straffen en belonen. De dom kan een sub straffen, genot geven of beiden. Hiervoor kunnen diverse speeltjes gebruikt worden om het spel extra intens te maken. In het assortiment vind je nu ook genoeg seksspeeltjes voor de ervaren BDSM'er. Deze staan in de categorie ''Overig''.

Exsens

Introductie van Exsens op Condoomfabriek

donderdag 21 mei 2015

Een erotische massage is perfect voor jou en je partner om even helemaal tot rust te komen. Zo hebben jullie een momentje voor elkaar én het is ideaal om seks mee in te leiden. Een goede gel of olie is een ‘must’ bij het masseren want hier wordt de huid lekker soepel van. En hoe soepeler de huid, hoe beter de massage! Op [host] vind je verschillende massage producten waaronder de Exsens massage oliën. Verwen elkaar met de producten van Exsens en voor je het weet loopt jullie intieme avond over in een nacht vol passie.

seks vermindert stress

Betere prestaties door seks voor het examen

vrijdag 8 mei 2015

Maandag beginnen voor veel scholieren de centrale examens. Dit is voor velen een periode vol spanning en stress. Geldt dit ook voor jou? Dan hebben wij de ultieme examentip waardoor je relaxed de examenhal in wandelt. Seks! Het blijkt dat seks voor een examen het stress niveau verlaagt...

Condoomfabriek.nl 10-jarig jubileum

Condoomfabriek viert 10-jarig jubileum!

vrijdag 1 mei 2015

Deze maand bestaat [host] al weer tien jaar en dit willen we natuurlijk vieren! [host] is begonnen als dé website waar je anoniem condooms kon bestellen en is in enkele jaren uitgegroeid tot de grootste webshop met erotische artikelen. Ons succes willen we de hele maand mei vieren en dat doen we graag met jou!

mates-latexvrije-condooms.jpg

Latex condooms versus latexvrije condooms

dinsdag 21 april 2015

 

Kiiroo_Onyx_and_Pearl_set.jpg

De introductie van de Kiiroo op Condoomfabriek

donderdag 26 maart 2015

Heb jij een lange afstandsrelatie? Dan kan het voorkomen dat je intiem contact gaat missen - zoals knuffelen, zoenen en natuurlijk seks. Ook sexting gaat op een gegeven moment vervelen. Gelukkig heeft het Amsterdamse start-up bedrijf Kiiroo hier iets op gevonden, namelijk seksspeeltjes die door je partner aan te sturen zijn (op afstand)! Via de app of website kun je elkaar verwennen met één van de speeltjes. Op basis van de lichamelijke reactie passen de speeltjes de stimulatie aan. Zo is het net of je bij elkaar bent en wie wil dat nou niet? Hieronder vind je meer informatie over deze nieuwe seksspeeltjes.

Condoom_Maat_Meter.jpg

De lancering van de Digitale Condoom Maat Meter

dinsdag 10 maart 2015

Het is een veel gestelde vraag: ‘Welke condoom maat heb ik nodig?’ Dit is een goede vraag en het antwoord is cruciaal. Het is belangrijk om te weten welke condoom maat juist is voor jou omdat een slecht passend condoom je niet goed beschermd tegen soa’s en ongewenste zwangerschappen. Een te groot condoom kan afglijden tijdens het vrijen terwijl een te klein condoom kan scheuren. Daarnaast zit een goed passend condoom veel comfortabeler. Maar hoe weet je welk maat je nodig hebt? Op [host] kun je dit vanaf nu eenvoudig bepalen dankzij de Digitale Condoom Maat Meter!

Nieuw Brits onderzoek naar de gemiddelde penismaat

Nieuw Brits onderzoek naar de gemiddelde penismaat

donderdag 5 maart 2015

Maak jij je weleens druk om het formaat van je penis? Dat hoeft helemaal niet! Een nieuw Brits onderzoek naar de gemiddelde penislengte en omvang, dat gepubliceerd is in BJU International...

XL condooms

XL condooms steeds populairder

woensdag 25 februari 2015

Uit onderzoek van [host] is gebleken dat de verkoop van XL condooms de afgelopen 5 jaar explosief is toegenomen. Vijf jaar geleden waren nog "maar" 5% van de totale condoom verkopen XL condooms tegen ruim 9% in 2014. Uit hetzelfde onderzoek is echter gebleken dat de penislengte van de...

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11