Blogs en nieuws

Aardbei-10x.jpg

Veilig vrijen met smaak condooms, kan dat?

dinsdag 2 juli 2013

Het blijkt voor veel mensen onduidelijk te zijn of je met smaak condooms ook veilig kunt vrijen. De vele webwinkels en condoom fabrikanten prijzen de smaakcondooms namelijk aan als condooms welke ideaal zijn voor gebruik bij orale seks.
 

Smaak condooms alleen voor...

Glijmiddel_Trio_Condoomfabriek.jpg

Het beste glijmiddel

maandag 3 juni 2013

Ben je op zoek naar het beste glijmiddel? Zoek niet verder. Wij hebben het beste glijmiddel in ons assortiment zitten! Maar wat is dan het beste glijmiddel? Het beste glijmiddel is ... het glijmiddel welke het beste bij je past. Maar welk glijmiddel is dat dan? Lees verder en wij nemen je mee in...

NJC-Ribbed.jpg

Condooms gebruiken vervelend? Maak het leuk!

maandag 29 april 2013

Er zijn mannen die het gebruik van condooms vervelend vinden. Veel gehoorde excuses zijn: ‘Het omdoen van een condoom is een vervelende onderbreking’, ‘Ik voel niets meer met een condoom’ en ‘Ze zitten niet lekker’. Dit alles terwijl condooms je juist beschermen tegen soa’s en ongewenste zwangerschappen. Maak het gebruik van condooms daarom leuk en spannend. Zie de voordelen, weg met de nadelen!

Safe.jpg

Condoomfabriek introduceert het nieuwe merk Safe!

maandag 11 maart 2013

Als eerste webshop ter wereld heeft [host] een primeur met de introductie van 4 soorten glijmiddel van het Nederlandse merk Safe. Safe is een nieuwe speler op de markt met glijmiddel, speeltjes en in de nabije toekomst condooms. Safe heeft als motto ‘Samen genieten!’ en wil dat doen door consumenten luxe, vernieuwende en veilige producten te leveren. Safe producten zijn uitgebreid getest en voldoen ruimschoots aan de Europese regels voor kwaliteit en veiligheid, daardoor zijn de producten van Safe minimaal zo goed als bijvoorbeeld producten van Durex.

MALE-Powder-Lubricant---225-gr.jpg

Kun je zelf glijmiddel maken? Jazeker!

maandag 25 februari 2013

[host] heeft voor jou een breed assortiment glijmiddel, wat wij natuurlijk telkens uitbreiden met nieuwe producten. Laatst kregen wij van een aantal van onze klanten de vraag of wij een product hebben, waarmee je zelf glijmiddel kunt maken. Deze klanten hadden op het internet verschillende...

Durex_performa.jpg

150.000 Olympische Durex Condooms

donderdag 26 juli 2012

Het Olympische Dorp waar de sporters verblijven in London ligt vol met ruim 150.000 Durex Condooms. Omgerekend zijn dit 15 condooms per sporter. Durex zegt dat dit zeer waarschijnlijk te weinig is en verwacht nog een flinke lading bij te moeten leveren.

Na maanden van hard en eenzaam...

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11