OVO

OVO

OVO is een luxe merk uit Duitsland. Het bedrijf kenmerkt zich door goede techniek met innovatieve designs in hun producten te combineren. Door de Duitse ingenieursvaardigheid en de liefde voor het detail, spreken de producten op meerdere levels aan. De nieuwste verwerkingstechnieken gebruikt het bedrijf bij de productie en op alle artikelen bieden ze zonder uitzondering 15 jaar garantie. In totaal heeft OVO al meer dan 117 designprijzen voor hun verschillende producten gewonnen. De artikelen zijn speciaal gecreëerd voor de veeleisende, design-georiënteerde klant.

OVO vibrators

In het assortiment van OVO zitten veel verschillende soorten producten. Ze hebben een grote selectie van penisringen en vooral van vibrators in allerlei vormen en maten zoals de rabbit, bullet en mini. Ieder product heeft een elegant design en is gemaakt uit kwalitatief hoogwaardig materiaal, zoals siliconen. Door de hoge eisen aan zichzelf garandeert OVO maximale productkwaliteit. Deze producten worden in veel verschillende vormen, maten en designs verkocht.

Op Condoomfabriek.nl vind je een selectie uit het assortiment van OVO. Zo kun je kiezen uit verschillende stijlvolle vibrators, zoals de OVO F4 vibrator of OVO K5 Rabbit vibrator.De beide speeltjes komen uit een productlijn waarvan de vibrators op batterijen werken. Ook de W2 Bullet vibrator en de L1 Loveballs werken op batterijen en hebben hetzelfde innovatieve design. Alle speeltjes van OVO kun je anoniem bestellen bij Condoomfabriek.nl. De bestellingen worden discreet verpakt en bij je thuisbezorgd of eventueel bij een ophaalpunt naar keuze.

Op Condoomfabriek.nl vind je een uitgebreid assortiment vibrators en cockringen van onder andere OVO. Bekijk hier het gehele assortiment van OVO