Singles Day bij Condoomfabriek.nl

Vrijdag is het weer zo ver; Singles Day. Singles day is ieder jaar op 11 november omdat er vier keer een 1 in de datum zit (11/11). Een speciale dag voor singles omdat het helemaal niet erg is om single te zijn. Want zeg nou zelf, geen verplichtingen naar een ander toe en doen waar je zin in hebt, is zo slecht nog niet. Omdat wij bij Condoomfabriek ook heel erg blij worden van Singles day hebben we vanaf aanstaande woensdag een speciale actie. Welke dat is, lees je in dit nieuwsbericht:

 

Korting op alle Producten!

Als je aan Singles Day bij condoomfabriek denkt, kan dat natuurlijk maar een ding betekenen. Korting op condooms! Speciaal voor Singles Day hebben we hierbij gekozen voor 11% korting op alle producten. Of je hier nou kiest voor SafeDurex, Condoomfabriek, My.Size of een ander merk; Je ontvangt gegarandeerd 11% korting op je bestelling. Het enige wat je hoeft te doen is de actiecode “vrijgezellig” te gebruiken. De actie loopt tot en met zondag 13 november.

 

Andere aanbiedingen

Naast de 11% korting op alles, zijn er ook genoeg andere aanbiedingen op onze website. Scherp geprijsde artikelen of kortingen op gehele assortimenten. Wat dacht je bijvoorbeeld van de 1+1 gratis bij alle producten van ons Condoomfabriek huismerk. En de Pjur actie: Bij aankoop van 25 euro aan Pjur producten krijg je de Pjur Mini collection helemaal gratis. Toch liever een masturbator? Bij STROKR ontvang je bij aanschaf van twee producten, een derde artikel gratis. Zowel de condoomfabriek, als de Pjur en STROKR acties, worden automatisch verwerkt in je winkelmand. Genoeg om blij van te worden dus! Bekijk de pagina’s en pak de actie die het beste bij jou past!