Glijmiddel

Glijmiddel op waterbasis

Glijmiddel is een vloeibare substantie dat op de geslachtsdelen wordt gesmeerd. Glijmiddel kun je gebruiken om de seks een stuk leuker en aangenamer te maken. Voor sommige mensen is glijmiddel zelfs onmisbaar. Als je een condoom gebruikt, kun je gewoon glijmiddel op waterbasis gebruiken. De seks wordt aangenamer wanneer je een beetje gel in de vagina of op het condoom aanbrengt. Ook kan het voor de man fijn zijn om een beetje glijmiddel in het condoom te doen. Hierdoor zit het condoom minder straks en wordt het glijden lekkerder. Als jij op zoek bent naar een glijmiddel dat bij jou past kun je kiezen uit drie soorten: glijmiddel op waterbasis, op oliebasis en siliconen glijmiddel. Benieuwd naar de eigenschappen en kenmerken van glijmiddel op waterbasis? Lees dan gauw verder. Glijmiddel kun je in allerlei soorten en maten krijgen. Glijmiddel van groot tot klein verpakking.

 

Kenmerken glijmiddel op waterbasis

Glijmiddel op waterbasis heeft als kenmerk dat het erg goed glijdt zolang het nog niet opgedroogd is. Je kunt er heel erg van genieten, maar omdat water de basis van het glijmiddel is neemt het lichaam het op en verdampt het tijdens de hete momenten. Dan moet je wat nieuw glijmiddel pakken, om te voorkomen dat het stroef wordt. Glijmiddel op waterbasis is daarnaast geschikt voor gebruik in combinatie met alle condooms en sexspeeltjes. De betere siliconen glijmiddelen zijn dat tegenwoordig ook, maar bij glijmiddel op waterbasis weet je het altijd zeker. Besef wel dat het minder geschikt is voor massages; zodra het een beetje opdroogt kan het wat plakkerig aanvoelen en dus niet fijn meer zijn voor een massage.

Op Condoomfabriek.nl vind je glijmiddel op waterbasis van verschillende merken waaronder Durex glijmiddel, Safe en Eros. Veel van deze glijmiddelen hebben een stimulerende werking of bevatten een smaakje.