Glijmiddel

Stimulerend glijmiddel

Glijmiddel kan nog op andere manieren gebruikt worden dan alleen om seks soepeler te maken. Zo kun je speciale glijmiddelen kopen die een extra dimensie geven aan je seksleven. Zo heb je glijmiddel met een speciale toevoeging die er voor zorgt dat je een verwarmend gevoel krijgt over je hele lichaam. Andere glijmiddelen zorgen er voor dat je kunt genieten van extra tintelingen en sensaties. Deze glijmiddelen zijn allemaal net zo veilig voor seks als gewoon glijmiddel.

Sensueel glijmiddel

Een populaire soort glijmiddel is stimulerend glijmiddel. Dit glijmiddel, zoals de Touché Clitoris Gel, zorgt ervoor dat de clitoris en andere vrouwelijke geslachtsdelen gevoeliger worden. Geniet nu van intensere orgasmes dan ooit te voren!

 

Warming glijmiddel

Een ander soort stimulerend glijmiddel is het warming glijmiddel. Deze soort geeft, nadat je het op je lichaam aangebracht hebt, een verwarmend gevoel. Deze warme glijmiddelen werken een beetje als crème die je gebruikt om je spieren op te warmen. Het is fijn om het niet meer koud te hoeven hebben op je slaapkamer, en daarnaast biedt het ook een extra vorm van stimulatie. Zo vind je bij Condoomfabriek.nl het eigen Condoomfabriek.nl Glijmiddel Warming en Durex Play Warming. Met dit verwarmende glijmiddel verander je koude winternachten in zwoele zomeravonden!
 

Tintelend glijmiddel

Een prettige verrassing onder de stimulerende glijmiddelen is het tintelende glijmiddel. Dit stimulerend glijmiddel smeer je op gevoelige plaatsen als vingertoppen, tepels of je geslachtsdelen om vervolgens een verrassend gevoel van tinteling te krijgen. Dit zorgt ervoor dat je tijdens de seks extra gestimuleerd wordt. Het meest populaire tintelende glijmiddel is Durex Play Tingle. Dit glijmiddel heeft een mint-achtige smaak en geur, zodat je ook nog eens kunt genieten van een heerlijk frisse lucht tijdens de seks.